VOLTA DE ROSCA

Tele 5 esprem el seu 'Gran hermano'

La cadena privada estrena aquest dimarts la versió duo del veterà 'reality show'

La nova proposta 'tanca' a la icònica casa famosos que són o han sigut parella

duo

duo

1
Es llegeix en minuts

Després d’oferir 18 edicions de 'Gran hermano', sis edicions de 'Gran hermano VIP' (l’última es va tancar el passat 20 de novembre del 2018),  un 'Reencuentro’i una altra 'Re-Vuelta'Tele 5 esprem una mica més la seva joia de la corona amb l’estrena aquest dimarts, 8 de gener, d’una nova variació de la mare de tots els 'realities': 'Gran hermano Dúo' (22.00 hores), format en què ara tancarà en la ja icònica casa de Guadalix de la Sierra (Madrid) 16 concursants famosos que són –o han sigut– parella.

El ‘dj’ Kiko Rivera i la seva dona, la model Irene RosalesKiko Rivera Irene Rosales; el col·laborador televisiu Antonio Tejado i la seva actual parella, la infermera Candela AcevedoAntonio TejadoCandela Acevedo, i els també col·laboradors televisius Sofía Suescun i la seva exparella Alejandro Albalá  Sofía SuescunAlejandro Albalá són algunes de les primeres parelles confirmades del nou concurs, que presentaran Jorge Javier Vázquez (en les gales) i Jordi González (en els ja imprescindibles debats). Però continuant amb les normes que obliguen a buscar la tensió des del minut u, fins a la nit de l’estrena no es revelarà la resta de concursants i qui serà la parella de dos que ja es coneixen: la de l’exconcursant de 'GH VIP' Ylenia PadillaYlenia Padilla i de la cantant Yurena.Yurena.

Notícies relacionades

A més, des de Tele 5  s’anuncia que hi haurà "trobades inesperades", de les quals també seran testimonis televidents de Mèxic, Argentina, Xile, Equador, el Perú i els països de l’Amèrica Central ja que, per primera vegada, el canal CincoMas emetrà les gales, debats i resums. Així, i com a novetat, 'Gran hermano' passa a ser un producte globalitzat: podrà veure’s en països hispanoparlants a través d’aquest canal internacional, una cadena de pagament per a Amèrica, propietat del grup Mediaset, i que va iniciar les seves emissions el 2016.

Amb aquest nou format, la casa de Guadalix s’adaptarà per donar una mica més d’'interès’ i 'al·licients’ als amants d’aquest xou. I ho farà "reservant elements i espais perquè els concursants puguin disfrutar de moments en parella", indiquen des de Tele 5, que afegeixen, això sí, que hi haurà un punt principal que no canvia des de l’inici del programa, el llunyà any 2000: serà el públic el que elegeixi el guanyador dels100.000 euros de premi.