AMB PERSONATGES POPULARS

El Mago Pop il·lusiona la nit de Reis

DMax ofereix dissabte una marató amb els millors programes del conegut prestidigitador català

mago pop2 / periodico

2
Es llegeix en minuts

La nit d’aquest dissabte, 5 de gener, els tres Reis Mags es dediquen a portar regals a totes les cases. I per entretenir la tensa espera, un altre mag, el Mago Pop, omple aquesta llarga vetllada d’il·lusió; però de l’altra:  la que crea un dels prestidigitadors més famosos de l’actualitat. I aquesta és la intenció de DMax, cadena que, a partir de les 21.30 hores d’aquest dissabte, ofereix una marató amb els millors programes d’El Mago Pop: 48 hores amb...' , una selecció de vuit especials que donaran temps als d’Orient per recórrer totes les cases on se’ls espera.              

Cantants (Mario i Alaska, Antonio Orozco, Chenoa, David Bustamante...), actors (Javier Gutiérrez), humoristes (David Broncano, Joaquín Reyes...) i personatges com Kiko Rivera són alguns dels que viuran en primera persona els jocs de màgia del català Antonio Díaz (Badia del Vallès, 1986), més conegut com a Mago Pop. 

Kiko Rivera amb el Mago Pop / (DMAX)

Obre la nit amb Javier Gutiérrez. Durant dos dies, el premiat actor i el Mago Pop viuran un somni ple d’emocions que començarà al madrileny barri de Malasaña i concretament a la botiga del dissenyador Paco Varela, que serà el primer a quedar-se sense paraules davant dels primers trucs de màgia d’Antonio Díaz. Tots dos compartiran després taula i estovalles amb uns amics de Gutiérrez, que no donaran crèdit quan el Mago Pop congeli amb les mans l’aigua d’una ampolla mineral natural. Amb les postres arribarà un altre dels moments més especials, quan la mare de l’actor arribi al bar per contemplar un altre dels trucs del reconegut mag.

Javier Gutiérrez i el Mago Pop. / (DMAX)

A continuació arribarà el torn d’una de les parelles més mediàtiques dels últims anys, Alaska i Mario Vaquerizo. La parella rebrà el Mago Pop en el seu estudi de gravació, en el qual han quedat amb Nacho Canut per fer uns arranjaments. Allà, el compositor i productor mostrarà que és capaç de fer màgia amb la música, mentre Antonio Díaz prepara aquest primer contacte amb els seus trucs sorprenents. 

El Mago Pop, en l’estudi de gravació d’Alaska i Mario Vaquerizo. / (DMAX)

Notícies relacionades

El món de la música també estarà representat pel cantant Antonio Orozco, que compartirà aquesta màgica experiència amb el seu fill Jan i amb els seus fans a la seva ciutat natal, Barcelona, i la cantant Chenoa, l’única artista que és capaç de fer-li la competència a Antonio Díaz fent desaparèixer un micròfon entre les mans quan està sobre un escenari. Completarà el planter d’artistes musicals David Bustamante.

Chenoa, en un moment del programa amb el Mago Pop. / (DMAX)

L’humor anirà a càrrec dels còmics Joaquín Reyes i David Broncano Amb el primer, el Mago Pop intentarà descobrir la seva autèntica personalitat a través de trucs i en companyia dels fills de Reyes. Per la seva part, Broncano serà testimoni de com vèncer les lleis de la química. Tancarà la màgica nit de Reis el divertit capítol protagonitzat per Kiko Rivera, on Antonio Díaz compartirà també moments del programa amb alguns dels millors amics del DJ.

El Mago Pop, a punt de deixar estupefacte David Broncano. / (DMAX)

Temes:

Els Reis Mags