La nit de Cap d'Any televisiva

Una delícia a 'cachitos'

El programa de La 2 demostra que amb retalls es pot confeccionar un vestit vistós gràcies a l'enginy en la selecció i als rètols

zentauroepp46401517 la vox190101154228

zentauroepp46401517 la vox190101154228

1
Es llegeix en minuts
José A. Sorolla
José A. Sorolla

Periodista

ver +

El millor de la nit de Cap d’Any televisiva no va estar a les grans cadenes, sinó al raconet de La 2. A La 1, la presència de la nova estrella de la televisió, Roberto Leal, no ser prou per contrarestar la tòpica i insulsa professionalitat d’Anne Igartiburu, que, com diria Mariló Montero, dona les campanades com si passés vídeos. A Antena 3, la programada provocació de Cristina Pedroche amb la seva indumentària –o, més ben dit, amb la seva absència– va aconseguir ser ‘trending topic’ passant de les transparències al melic nu, amb un biquini florit, però que ni tan sols era original, ja que copiava un famós disseny de Yves Saint-Laurent lluït per Laetitia Casta.

Notícies relacionades

A la resta de les cadenes la nit no va sortir del que era previsible, tot i que TV-3 va aguantar el tipus amb el sempre eficaç ‘Especial Polònia’ i amb la transmissió de l’espectacle de l’avinguda de Maria Cristina, de firma francesa, però que va recordar als que muntava La Fura del Baus. Helena Garcia Melero s’assembla tant a Igartiburu que totes dues vestien de vermell.

Calia refugiar-ne, doncs, en els ‘Cachitos’ de La 2, un programa que cada any demostra que amb retalls es pot confeccionar un vestit vistós i elegant gràcies a l’enginy en la selecció i als rètols que acompanyen les actuacions musicals. Amb tres o quatre exemples n’hi haurà prou per veure què es pot fer amb intel·ligència, ironia i un punt de mala llet. Quan Bertín Osborne, en actitud ‘crooner’ carpetovetònic, imitava Frank Sinatra cantant New York, New York, el rètol deia simplement: “La Vox”. Genial. Quan actuava el duo Amistades Peligrosas, el rètol advertia: “Les últimes gravacions d’Amistades Peligrosas són les de Villarejo”. L’aparició d’un altre duo, Ella Baila Sola, va ser saludada amb dues frases: “Es van conèixer a COU, però totes les cançons eren d’ESO” i “És el grup de les dues mentides perquè mai anaven soles i mai ballaven”. I la mala llet es va colar també per ‘La puerta d’Alcalá’. A l’interpretar-la Ana Belén i Víctor Manuel, un dels rètols va deixar anar: “Ana Belén sempre al costat de Cayo Lara”.  Va ser un tiberi continu que va alegrar la nit.