PER AL 2020

HBO recordarà Natalie Wood

La plataforma prepara un documental sobre la vida personal i professional de la protagonista de 'Rebel sense causa'

zentauroepp17590578 actress natalie wood portrays character  maria  in scene fro181214122919

zentauroepp17590578 actress natalie wood portrays character maria in scene fro181214122919 / HANDOUT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

HBO ha iniciat el procés de producció d’un documental, que s’estrenarà el 2020, sobre la vida i la carrera cinematogràfica de l’actriu de 'Rebel sense causa' i 'West Side story'Natalie Wood.

La producció, que portarà el títol de ‘Natalie Wood: What remains behind’ (El que queda enrere’), pretén mostrar la vida personal de l’actriu nord-americana, així com la seva carrera cinematogràfica, des de la perspectiva de familiars i amics propers; sobretot de la seva filla, la també actriu Natasha Gregson Wagner.

A més de les declaracions de les persones pròximes a Wood, el documental inclourà  vídeos casolansfotografiescartes objectes inèdits de l’actriu, morta el 1981.

El director del documental que estrenarà la plataforma de visionament per 'streaming' és Laurent Bouzereau, que també participa en la producció, juntament amb altres encarregats d’HBO i d’Amblin Television.  

Trajectòria

Natalie Wood va actuar en pel·lícules mítiques com 'Rebel sense causa' (1955), 'Centaures del desert’ (1956), 'West Side story' (1961) –de la qual Spielberg n’està preparant un 'remake'– ,'Esplendor a l’herba' (1961) i 'Amores con un extraño' (1963).

Notícies relacionades

En tres ocasions va ser nominada als premis Oscar. Concretament per: 'Rebel sense causa', com a millor actriu de repartiment; 'Esplendor a l’herba', per millor actriu i, 'Amores con un extraño', també com a millor actriu.

Natalie Wood, amb James Dean, en una escena de 'Rebel sense causa'.

Tràgic final

El 29 de novembre del 1981, quan tenia 43 anys, Wood va aparèixer ofegada a les proximitats de l’illa californiana de Santa Catalina. En un primer momente es va determinar que l’actriu havia mort a causa d’un ofegament accidental. No obstant,l’any 2011es va reobrir el cas  al considerar-se una mort "sospitosa", després de l’aparició de nous testimonis.

Temes:

Documentals HBO