TU I JO SOM TRES

'Gourmet edition' recorre a Rocío Jurado

tu y yo somos tres por ferran monegal / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

En vista que la cadena Cuatro no aixeca el cap i té registres mínims d’audiència, Mediaset intenta forçar la màquina. Aquell programeta anomenat Gourmet edition, per exemple. Ja ho saben, posen quatre famosets a sopar junts en un piset que els lloguen per una estona i allotgen la il·lusió que passi alguna cosa. I el més increïble és que, ¡ai!, no passa res. Per a la temporada en curs han contractat Bárbara Rei, Falete, Gloria Camila i l’explayboy Colate. Vistos en bateria, quan posaven, feia la sensació que intentaven emular aquell esbojarrat grup que hi havia a Catarroja anomenat La banda de Empastre.

La setmana passada li va tocar a Bárbara Rey Bárbara Reyser la cuinera amfitriona. Mentre feia un menú a base de productes de l’horta de Totana, el programa anava posant, repetidament, aquell àudio del rei emèrit o cessant, Joan Carles I, quan va dir allò de: «Ho sento molt. M’he equivocat. No tornarà a passar». O sigui, un ham perquè creguéssim que Bárbara Rei, al llarg del sopar, explicaria algun episodi de la seva tòrrida època amb el Monarca. Vana il·lusió. No va dir res. Potser perquè ja no li queda res nou per explicar.

Notícies relacionades

Aquesta setmana l’amfitriona ha sigut Gloria Camila.Gloria Camila  En vista que la cosa tampoc funcionava, van posar en calçador un vídeo de Rocío Jurado cantant «Se nos rompió el amor, de tanto usarlo». ¡Ahh! La gran Rocío Jurado és com el Cid Campeador: recorren a la seva glòria del passat per compensar la falta de talent televisiu d’un programa que naufraga i, sorprenentment, continuen naufragant.

BOB WOODWARD .– Després de la publicació del seu implacable i afilat retrat de Donald Trump (Fear –por– a la Casa Blanca),Fear a la Casa Blanca Guillermo Fesser ha entrevistat per a El intermedio el seu autor, el prestigiós periodista Bob Woodward.  Només que encerti en un 10% el que diu de Trump, és per posar-se a córrer. Prepotent, egòlatra, mentider, traïdor, fantasiós, misogin, irresponsable... A més, Woodward explica que la majoria de càrrecs amb responsabilitat a la Casa Blanca estan espantats per les barbàries que Trump pugui arribar cometre. Ha parlat amb molts d’ells i li han confessat que intenten evitar que firmi documents que són barbaritats. ¡Ah! Amb un gendarme mundial com Trump, als habitants del planeta Terra només ens queda tremolar.