'TORRES EN LA COCINA'

Els germans Torres deixen de cuinar a TVE

Els populars xefs catalans anuncien a través de Twitter que el seu programa de receptes finalitzarà el febrer del 2019

zentauroepp35359994 television la1 tve    torres en la cocina  estrena una nueva181211192201

zentauroepp35359994 television la1 tve torres en la cocina estrena una nueva181211192201

2
Es llegeix en minuts
Manuel de Luna

Els xefs catalans Sergio i Javier Torres han anunciat a través de les xarxes socials que deixen de cuinar a TVE. Els coneguts germans bessons són un dels puntals de la graella matinal de la primera cadena estatal amb l’espai 'Torres en la cocina' (de dilluns a divendres, 13.30 hores), un programa que es va estrenar el setembre del 2015 i que ha sigut renovat en diverses ocasions per la bona acollida que té entre l’audiència.

"És una decisió molt reflexionada, però, després de tres anys i mig i gairebé 800 programes emesos, considerem que ha arribat el moment de fer un parèntesi i concentrar-nos en altres facetes professionals que tenim en marxa i que són molt potents i també necessiten molta dedicació", explica Sergio Torres.     

Però tal com assenyalen en el seu compte de Twitter, tornaran a la televisió, però no saben quan. "De moment, ens centrarem en projectes tan absorbents com el restaurant Alas, a l’aeroport de Barcelona, o Cocina Hermanos Torres, amb el qual ja hem aconseguit dues estrelles Michelin –explica el Sergio–. Portar aquests projectes i les gravacions de televisió és molt dur i era el moment de parar. Però parar per tornar amb més força, perquè tornarem segur", insisteix.

Segons explica el xef, continuaran gravant programes fins al febrer del 2019, per la qual cosa hi haurà 'Torres en la cocina' fins a finals d’aquell mes o principis de març. El que no hi ha és data per a la tornada a la tele. "Hem de prendre distància i pensar molt bé el que volem fer, i per això no ens posem cap data –diu el Sergio–. A partir del febrer obrirem un període de reflexió per pensar què, amb què i com tornem a la tele. Però que hi tornarem és segur".              

Notícies relacionades

Els germans Torres van començar a cuinar a TVE a 'Cocina2', programa que es va estrenar l’abril del 2014 i servia com a 'postres' (s’oferia passada la mitjanit) a l’emissió setmanal del concurs de la primera cadena estatal 'Masterchef'.

El programa, en què els Torres ensenyaven receptes de tot Espanya (i que també es va emetre per la cadena de pagament Fox Life), va tenir una segona temporada el 2015, entrega que ja els va obrir les portes per saltar als matins de TVE-1 amb 'Torres en la cocina'.