ESTRELLES AMB VIRUS

Ruby Rose, l'actriu més 'perillosa' a internet

L'estrella de la sèrie 'Orange is the new black' és el personatge amb més nombre de webs maliciosos aquest any

L'artista substitueix Avril Lavigne com la celebritat amb més fans que busquen notícies del seu ídol en enllaços sospitosos

zentauroepp45302066 file photo  actress ruby rose arrives at the metropolitan mu181003104134

zentauroepp45302066 file photo actress ruby rose arrives at the metropolitan mu181003104134 / Eduardo Munoz

1
Es llegeix en minuts

L’actriu i model Ruby Rose, molt popular arran del seu treball en la sèrie de la plataforma Netflix 'Orange is the new black', té el dubtós honor de ser la celebritat més perillosa a internet: les recerques amb el seu nom que es fan a la xarxa són les que més possibilitats tenen de trobar direccions de web malicioses amb virus.

Segons un estudi que ha fet públic la companyia de seguretat cibernètica McAfee, en què ofereix una extensa relació dels personatges famosos més 'perillosos' a la xarxa, després de Rose apareix l’estrella dels 'realities' de televisió nord-americana Kristin Cavallari. Les actrius Marion Cotillard, Lynda Carter i Rose Byrne tanquen aquest ‘top ten’ de 'celebrities' el nom de les quals pot portar els fanàtics a fer clic en enllaços d’alt risc.

Relació de les estrelles més perilloses d’internet (de dalt a a baix i de dreta a esquerra): Ruby Rose, Kristin Cavallari, Marion Cotillard, Lynda Carter, Rose Byrne, Debra Messing, Kourtney Kardashian, Amber Heard, Kelly Ripa i Brad William Henke. / (AP)

Rose, actriu de 32 anys que recentment va ser escollida per interpretar el paper de 'Batwoman''Batwoman' en una pròxima sèrie de televisió de la cadena CW, és la 12a celebritat que aconsegueix ser la 'reina' més perillosa a internet, segons ha explicat Gary Davis,  portaveu de McAfee.

Precisament, Rose va anunciar el mes d’agost passat que tancava el seu compte de Twitter Twitter per l’allau de crítiques que va rebre per l’anunci del seu fitxatge per encarnar 'Batwoman'.  

"Ja sigui per saber què va fer Ruby en l’últim episodi d’'Orange is the new black' o el que Kristin Cavallari va fer en un última entrega de premis, assegura’t de buscar a internet de manera segura", ha advertit Davis.

Notícies relacionades

El personatge popular més ‘perillós’ a la xarxes del 2017 va ser el cantant Avril Lavigne, que aquest any apareix en la posició 30, assenyala el treball de McAfee. La també cantant Adele és l’artista del camp musical més 'perillosa' de l’any (ocupa el lloc 21 de la classificació), seguida de Shakira (27a).

"Per navegar de manera segura per internet, els usuaris haurien d’evitar visitar llocs web de tercers que podrien contenir ‘malware’, actualitzar les aplicacions i sistemes operatius amb pedaços de seguretat, invertir en programes de protecció i seguretat i utilitzar 'programari' garantit, ha recordat Davis.