AQUEST DISSABTE, A 'TELETODO'

Gemma Nierga conjuga el verb escoltar a TV-3

La periodista parla del programa 'Els meus pares', en el qual parla amb els pares de vuit famosos, i de com va viure el seu inesperat acomiadament de la Cadena SER

ialvarez45101458 portada del teletodo del dia  22 de  septiembre  del 2018  c180919122709

ialvarez45101458 portada del teletodo del dia 22 de septiembre del 2018 c180919122709

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Va dedicar tres dècades de la seva vida a la SER, fins que l’empresa va decidir prescindir d’ella. I després de l’estupor inicial, es va esmerçar a refer la seva vida professional. Tornant, per exemple, a TV-3. I de quina manera ho ha fet: en gran. Amb un programa Els meus paresque en la seva estrena va superar el 24% de quota de pantalla. I això està però que molt bé. 

Però tot i que els índexs d’audiències auguren llarga vida al format, a Gemma Nierga el que la fa feliç és que hagi agradat. I que li hagin donat de nou l’oportunitat de conjugar un verb que l’apassiona: "El verb escoltar", diu en l’entrevista que publica el suplement Teletodo. 

Així mateix, en l’entrevista que ofereix la revista de dissabte, després de parlar del programa en el qual conversa amb els pares de vuit famosos per conèixer l’origen d’aquests personatges –"quan TV-3 em va trucar per proposar-me'l, els vaig dir que sí de seguida"–, revela com va viure el seu acomiadament de la ràdio, per acabar confessant: "Tota la vida seré de la Cadena Ser".

Adeu a The big bang theory

El suplement informa, també, de l’estrena de la 12a temporada de The big bang theory,The big bang theory amb la qual s’acomiadarà l’exitosa comèdia i que arriben els nous episodis d’El joven Sheldon a Movistar+, així com una nova temporada del Volando voy de Jesús Calleja, a Cuatro.

Notícies relacionades

En l’apartat de l’esport televisat, Teletodo informa sobre les retransmissions delprimer derbi català: Barça-Girona, diumenge, 23 (que retransmet Movistar Partidazo) , i del partit Reial Madrid-Espanyol, de dissabte, 22 (Bein Liga), així com del GP d’Espanya, que ofereix Movistar+.

El suplement ofereix també la programació de les principals cadenes i la sipnosis de les sèries i pel·lícules més destacades.