PARE DE L''ARROWVERSO'

DC Universe, nou servei de 'streaming' per als amants de Batman

'Titans', sèrie protagonitzada per Robin (Brenton Thwaites), serà la primera ficció que estrenarà la plataforma de televisió de pagament

2018-08-30-robin-brenton-thwaites-en-titans-editado

2018-08-30-robin-brenton-thwaites-en-titans-editado

1
Es llegeix en minuts
Álex Sotillos

DC Universe, la nova plataforma de 'streaming' de DC Comics, obrirà les seves portes el 15 de setembre, el Batman Day, als EUA. Per 7,99 dòlars al mes (o 74,99 a l’any), els fans de BatmanArrow Flaix podran subscriure’s per veure les sèries originals de la companyia, així com altres ficcions i pel·lícules clàssiques, llegir còmics, conèixer les notícies de l’univers de DC i accedir a una immensa enciclopèdia amb informació sobre els seus superherois.

Robin ataca primer

La primera ficció que estrenarà DC Universe serà 'Titans', una sèrie basada en les aventures i desaventures d’un grup de joves superherois, encapçalat per Dick Grayson, més conegut com a Robin (Brenton Thwaites), el fidel escuder de Batman. Amb ell, lluitaran Starfire (Anna Diop), Raven (Teagan Croft) i Beast Boy (Ryan Potter).

Starfire, la superheroïna a qui donarà vida l’actriu Anna Diop. / DC COMICS

Notícies relacionades

També publicarà el 'DC Daily', un programa diari que explicarà les últimes notícies de les sèries, les pel·lícules i els còmics de DC. Estarà dirigit pel guionista i director de cine Kevin Smith i presentat per l’actriu Tiffany Smith. També hi participaran Clarke Wolfe, Brian Tong, Harley Quinn Smith, Héctor Navarro, John Barrowman, John Kourounis, Samm Levine, Sam Humphries i Markeia McCarty.

El 2019, la plataforma de 'streaming' estrenarà altres ficcions, com 'Doom Patrol', 'Samp Thing' i la tercera temporada de 'Young Justice'.