ENCREUAMENT D'ESTRELLES

El net de Gregory Peck serà el doctor Spock

Ethan Peck s'incorporarà a la segona temporada d''Star Trek: Discovery', sèrie de la CBS que a Espanya emet Netflix

zentauroepp44664313 files  in this file photo taken on december 07  2015  ethan 180815151308

zentauroepp44664313 files in this file photo taken on december 07 2015 ethan 180815151308 / NICHOLAS HUNT

1
Es llegeix en minuts

L’actor Ethan Peck, net de la llegenda de Hollywood Gregory Peck, interpretarà el famós personatge de Spock en la segona temporada de la sèrie de CBS ‘Star Trek: Discovery’, va informar aquest dimarts, 14 d’agost, el web oficial de la coneguda saga de ciència-ficció.

Peck agafarà el relleu de Leonard Nimoy,Leonard Nimoy que va immortalitzar Spock des del llançament del xou televisiu ‘Star Trek’ als anys 60, i d’altres intèrprets com Zachary Quinto, Zachary Quintoque s’ha encarregat d’aquest rol a les pel·lícules ‘Star Trek’ (2009), ‘Star Trek: Into Darkness’ (2013) i ‘Star Trek: Beyond’ (2016).

Meitat humà i meitat vulcanià, Spock és un dels personatges més carismàtics i populars de l’univers d’‘Star Trek’.

Alex Kurtzman, cocreador i un dels productors d’‘Star Trek: Discovery’, va destacar que Spock és l’únic membre de la tripulació original que s’ha mantingut en cada nova entrega o reinterpretació de la saga, ja fos en cine o televisió. “El gran Leonard Nimoy i després el brillant Zachary Quinto van portar una humanitat incomparable a un personatge sempre esquinçat entre la lògica i l’emoció”, va explicar.

Kurtzman va dir que han buscat durant mesos a un artista que pogués encarnar les qualitats de Spock: lògica, empatia, intuïció, compassió, confusió i anhel.

En aquest sentit, el productor va assegurar que Peck no només compta amb aquests atributs sinó que és “conscient de la seva colpidora responsabilitat amb Leonard, Zachary i tots els fans” i també està “preparat per afrontar el desafiament de protegir i expandir el llegat de Spock”.

Notícies relacionades

Nascut el 1986 en Los Ángeles (Califòrnia), Peck ha tingut papers més o menys esporàdics en sèries de televisió com a ‘Madame Secretary’, ‘Gossip Girl’, ‘10 Things I Hate About You’ i ‘That '70s Show’.

‘Star Trek: Discovery’ es va estrenar a la cadena CBS el setembre del 2017 amb un elenc en què apareixien Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Jason Isaacs i Anthony Rapp, entre d’altres. A Espanya, la sèrie s’emet a través de la plataforma de televisió de pagament Netflix.  Netflix