ACTRIU POLÈMICA

Lindsay Lohan ja té el seu propi 'reality'

'Lohan Beach Club' s'emetrà a MTV i està produït pels responsables de 'Las Kardashian'

lindsay

lindsay

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu Lindsay Lohan, que va ser durant anys una de les dones més aclamades de Hollywood, torna a la televisió nord-americana amb 'Lohan Beach Club', un 'reality' sobre les seves aventures en clubs nocturns de Mykonos. La idea d’MTV, la cadena de televisió que emetrà el programa, és seguir Lohan mentre treballa per expandir el seu propi negoci de discoteques i restaurants per tot Grècia, país on la nord-americana es va retirar després del seu declivi en la indústria de l’entreteniment.

La sèrie, que ja s’ha començat a rodar al club de platja que posseeix l’actriu, serà produïda per Bunim/Murray Productions (responsables de programes com 'Las Kardashian' i 'Project Runway'). Lohan liderarà el seu equip i mostrarà una faceta a què no té acostumat el seu públic: la d’empresària.

"Hi ha molt en joc, ja que l’equip estableix noves amistats i aliances mentre s’esforça per superar les temptacions que ofereix la vida nocturna de l’illa", explica MTV en un comunicat.

Els responsables de la cadena de televisió nord-americana estimen que la producció estarà llesta per ser emesa durant el 2019. La presidenta de programació i desenvolupament, Nina L. Diaz, assegura que ‘Lohan Beach Club' oferirà als espectadors accés VIP a una de les destinacions més exclusives del món i els permetrà veure –entre bambolines– com una jove i exitosa emprenedora maneja el seu imperi".

Un passat problemàtic

Notícies relacionades

Als seus 32 anys de vida, Lohan ha arribat a passar més de 300 dies en clíniques de rehabilitació. La polèmica artista nord-americana ha estat diverses vegades a la presó i acumula al seu expedient diversos problemes amb la justícia per acusacions de robatori, conduir en estat d’embriaguesa i possessió de drogues. La seva història és la de tantes altres noies Disney que s’han acabat desviant massa del camí. 

No obstant, en una entrevista recent amb 'The New York Times', Lohan es va voler desmarcar de la imatge de festaire que li van donar les seves llargues nits amb Paris Hilton i Britney Spears. “El meu passat ha de romandre en el passat. La gent l’ha de deixar anar i ha de deixar de recordar-lo perquè ja no hi és... Se n’ha anat. Està mort”, va declarar l’actriu.