DESPRÉS DE 25 ANYS ALS QUIOSCOS

'Els Simpson' es queden sense còmic

L'últim número de l'adaptació literària de l'exitosa sèrie de Fox es publicarà a l'octubre

simpson

simpson

1
Es llegeix en minuts
Álex Sotillos

Després de 25 anys als quioscos i 244 números publicats, arriba el final de la publicació 'Simpsons comics', versió en paper de les aventures de la ja mítica sèrie de televisió de la família groga més famosa del món. El pròxim mes d’octubre, aquesta adaptació literària de l'exitós programa televisiu de Fox deixarà de narrar històries ambientades en el món de Homer, Marge, Bart, Lisa i Maggie i publicarà el seu últim número.

Així ho va confirmar l’editorial, Bongo Comics, divendres passat 27 de juliol. Com no podia ser de cap altra manera, el seu adeu tindrà una forma molt particular que fa referència a un episodi de la sèrie animada nord-americana, emesa per Antena 3 i Neox, a Espanya: "Odiem acomiadar-nos, així que deixem-ho en "¡Ens olorem després!".

Notícies relacionades

Matt Groening, el creador d’'Els Simpson', va idear la sèrie còmica, juntament amb Bongo Comics, el 1993, amb la intenció de donar una mica de llum a les prestatgeries dels venedors: "Quan vaig a les botigues de còmics, veig, majoritàriament, històries bastant fosques de ciència-ficció i superherois. Volia que hi hagués espai per als còmics divertits", va explicar l’autor.

L’editorial també publica el còmic de Bob Esponja, que està basat en la sèrie de Nickelodeon i que, casualment, també deixarà de sortir a la venda, tot i que de manera temporal, segons ha informat Bongo Comics.

Temes:

Antena 3 Sèries