SÈRIE DOCUMENTAL

El Manchester de Guardiola ja té sèrie

La plataforma d'Amazon estrenarà el 17 d'agost la producció de Mediapro 'All o Nothing: Manchester City'

manchester-city-todo-o-nada---prime-video / periodico

1
Es llegeix en minuts

Les relacions entre la productora catalana Mediapro –empresa especialitzada en tot el relatiu al món del futbol– i la plataforma de televisió d’Amazon, molt interessada en produccionssobre el món de l’esport, segueix vent en popa. Així, si el passat 17 de juliol les dues empreses van presentar oficialment ‘Six Dreams’ (sobre sis protagonistes de la Lliga Santander, i que s’estrena divendres, 27 de juliol), aquest dilluns, 23 de juliol, han anunciat la seva segona col·laboració: ‘All or Nothing: Manchester City’, sèrie documental sobre aquesta última temporada de l’equip que entrena Pep Guardiola, i que s’ha proclamat campió de la Premier League Premier League anglesa.     

Notícies relacionades

Segons han anunciat Mediapro i Amazon, ‘All or Nothing: Manchester City’, que presenten com “una visió entre bastidors de l’històric club i del seu carismàtic entrenador Pep Guardiola, en una temporada de rècord temporada de rècordper al club anglès”, s’estrenarà divendres vinent, 17 d’agost, a la plataforma Amazon Prime Video. Aquesta sèrie documental està narrada per sir Ben Kingsley.

Al tràiler de la nova sèrie, que consta de vuit episodis, destaca la imatge d’un apassionat Guardiola dirigint-se als seus jugadors, als quals exigeix donar-ho tot, i fins i tot els demana que l’“odiïn”, si així creuen que poden arribar a donar el millor de si mateixos.