TU I JO SOM TRES

Compte amb els 'piquitos' del papa

monegal-20180704 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Aquests sopars que la cadena Cuatro munta al voltant de famosos i famosets, i que es diuen Gourmet edition,  són molt cigronaires i esperpèntiques. Són aquelarres esbojarrats de poca quantia. Però s’ha de reconèixer que aconsegueixen moments divertits. Aquesta setmana l’amfitrió era Julio Iglesias Jr, i una de les seves convidades, la component del duo Azúcar Moreno Toñi Salazar, en un moment donat, amb molta coqueteria, li va dir assenyalant-se la boqueta amb el dit: «El teu pare, Julio Iglesias, una vegada em va fer un ‘piquito’». I Julio Jr., gairebé rebolcant-se pel terra del riure, va contestar: «¡El meu pare no fa ‘piquitos’! Si et fa un piquito se’t folla!», i la conya va ser majúscula. A Toñi Salazar li va venir un acalorament que gairebé s’asfixia allà mateix.També va explicar que al seu pare, una vegada, una noia li va fer la cobra. Ho va explicar com una raresa extraordinària. Com un cas insòlit. Una cosa excepcional en la vida del seu pare. Si ens creiem la dada que va publicar la revista Maxim el 2006 («Julio Iglesias s’ha emportat al llit 3.000 dones»), l’actitud de la dama que el va rebutjar fent-lila cobra, més que una raresa es una heroicitat.

Notícies relacionades

¡Ah! Aquest Julio Iglesias Jr. és un noi que entreté molt. Durant la Gourmet edition es va declarar vegetarià, però va afegir de seguida: «No m’agrada la carn, però m’agraden molt les ties, sobretot quan estan despullades. Si em porten cinc 'strippers’ en pilotes això mola un ou». ¡Ahh! La pròxima setmana l’amfitrió serà Kiko Rivera Paquirrín. Estan previnguts.

ELS TÍTOLS QUE FRANCO VA REPARTIR .– Arran de la proposta de Podem d’exigir al Govern que retiri els títols nobiliaris que Franco va anar repartint mentre vivia, al programa Ya és mediodía (T-5) van entrevistar a Cayetana Álvarez de Toledo, periodista i marquesa de Casa Fuerte. Es va queixar amargament de la intenció de Podem. I va afegir que darrere d’aquesta petició de retirar els títols que Franco va concedir, hi ha una operació política claríssima: acabar amb la monarquia perquè el títol més important que Franco va atorgar va ser el de Rei d’Espanya. ¡Ahh! La reflexió és interessantíssima. Jo crec que l’admirada marquesa de Casa Fuerte, probablement sense pretendre-ho, acaba d’il·luminar un argument definitiu sobre el que molts republicans encara no havien reparat.