A LA GRAN PANTALLA

Alain Taylor portarà la preqüela de 'Los Soprano' al cine

El realitzador de diversos episodis de la coneguda sèrie ambientarà la nova ficció als anys 60

zentauroepp42446627 file   in this march 3  2006 file photo  david chase  creato180704164433

zentauroepp42446627 file in this march 3 2006 file photo david chase creato180704164433 / Diane Bondareff

1
Es llegeix en minuts

'Los Soprano'una de les millors sèries de la història de la televisió, torna, tot i que en aquesta ocasió a la pantalla gran. El realitzador Alan Taylor serà l’encarregat de dirigir 'The Many Saints of Newark', preqüela cinematogràfica de la icònica producció, que, en principi, mantindrà l’essència de l’obra televisiva. La raó és que David Chase, creador i guionista de l’aclamada ficció d’una família de la màfia nord-americana, s’encarregarà també del guió del film, que estarà produït per New Line.

La pel·lícula estarà ambientada en la dècada dels 60, durant els disturbis de Newark, Nova Jersey i enmig dels conflictes entre els residents afroamericans i italians. S’espera que alguns personatges de 'Los Soprano' apareguin al film en una versió més jove, tot i que de moment no hi ha més detalls sobre la trama.

Taylor va guanyar el premi Emmy (l’Oscar de la televisió) el 2007 per la direcció de 'Kennedy and Heidi', títol d’un dels episodis de la sisena temporada de 'Los Soprano'. A més, va dirigir capítols en quatre de les sis temporades que va tenir la sèrie de la plataforma HBO.

Notícies relacionades

Entre els seus treballs a la gran pantalla destaquen 'Thor: el mundo oscuro' i 'Terminator Génesis'. A més de 'Los Soprano', Taylor ha dirigit episodis d’altres sèries com 'Mad Men', 'Boardwalk Empire', 'Joc de Trons’ i la més recent 'Electric Dreams’.

'Los Soprano' narra la història d’un cap de la màfia, Tony Soprano, interpretat pel ja mort James Gandolfini,James Gandolfini i la seva lluita per equilibrar la vida familiar amb la activitat criminal. La ficció ha sigut guardonada de 21 Emmy i nominada en 111 ocasions en els seus vuit anys d’emissió, des del 1999 fins al 2007.

Temes:

HBO