LÍDER D'AUDIÈNCIA

'El hormiguero', el 'rei del minut d'or'

El 'talk show' presentat per Pablo Motos a A-3 tancarà la temporada com el programa diari d'entreteniment més vist a Espanya

hormiguero

hormiguero

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

El presentador Pablo Motos i les inconfusibles marionetes Trancas i Barrancas continuen sense passar de moda. El seu ‘talk show’ televisiu, ‘El hormiguero 3.0’, tancarà la temporada dijous vinent, 5 de juliol, i ho farà sent –de nou– el programa diari d’entreteniment més vist de la televisió, amb un 14,6% de quota de pantalla i una audiència mitjana de 2.744.000 seguidors en el global d’Espanya.

El programa, conegut pel seu humor, els seus extravagants experiments científics i les seves entrevistes a famosos de tot el món, va néixer el setembre del 2006 a la cadena Cuatro, tot i que divergències econòmiques entre Mediaset i la productora del programa (7 y acción) el van portar a fitxar per Antena 3, on s’emet de dilluns a dijous des de l’any 2011.

Amb la seva actual temporada (12a), ‘El hormiguero 3.0’ suma més de 300 visites internacionals al llarg de la seva història, entre les quals destaquen Will SmithBecky GChris Pratt, Carla Bruni, Jackie ChanAlessandra Ambrosio i Dwight Howard. El rècord de l’actual temporada, no obstant, l’ha aconseguit amb la presència de dues personalitats nacionals: els 'extriunfitos' Amaia i Alfred. L’emissió del programa amb la coneguda parella que va representar Espanya a EurovisióEspanyaEurovisió va ser seguida per gairebé 4 milions d’espectadors i un 19,4% de l’audiència. Amb aquesta dada, se situa, a més, com la segona emissió més vista en el terreny de l’entreteniment (sense comptar els especials).

"Ara, a carregar motors. ¡Al setembre tornem, literalment, a tota màquina!"

"El veritable èxit del programa és comptar amb aquest equip de 120 persones que fa que cada nit ens vegi més gent i no parem de créixer", ha assenyalat Motos, que es mostra entusiasmat de cara a la novetats que presentaran després de l’estiu. "¡Ara, a carregar motors, perquè al setembre tornem, literalment, a tota màquina! Amb seccions noves i fitxatges sorpresa que se sumaran a la família d’'El hormiguero 3.0'", ha anunciat el 'showman’.

El rei del minut d’or

Notícies relacionades

A 'El hormiguero 3.0' també se’l coneix com 'el rei del minut d’or'. En la seva 12a temporada, el programa ha tornat a revalidar aquest títol i es converteix, de nou, en l’espai de televisió que més minuts d’or (pic més alt d’audiència) acumula: un total de 79. Aquest assoliment s’ha produït en el 55% dels dies en què s’ha emès el programa (abans de l’inici del Mundial de futbol a Tele 5), davant el 47% de la temporada anterior. A més, amb un 14,6% de mitjana, ‘El hormiguero 3.0’ ha sigut, per quarta temporada consecutiva, líder de la seva franja amb un avantatge davant deTele 5 de 3,9 punts, i de 4,1 respecte a TVE-1.

Un programa solidari i divulgatiu

Com de costum, el programa no ha oblidat les seves tradicionals causes solidàries, com el suport a la Federació Espanyola de Fibrosi Quística, a través del llibre ‘Frases célebres de niños’, les adopcions de gossos abandonats o la beca anual ‘Pablo Motos’ per a la investigació. En aquesta mateixa línia, ‘El hormiguero 3.0’ ha tornat a demostrar la seva aposta per la ciència i ha portat des de tots els racons del món personalitats pioneres en els diferents àmbits de la investigació científica, com la tecnologia, robòtica, biologia i química, entre altres disciplines.