PRODUCTES AUTÒCTONS
'Cuines' es trasllada al juliol al delta de l'Ebre
Gemma Nierga, Laura Rosel i Pep Plaza, entre d'altres, acompanyaran el xef Marc Ribas, presentador del programa

image002
El programa 'Cuines', de TV-3, es trasllada durant el mes de juliol al delta de l’Ebre per cuinar amb productes autòctons de la zona com ara l’anguila, els musclos, les ostres, l’arròs i el crestó. El xef Marc Ribas, presentador del programa, se situarà en una batea i una barraca tradicional del Delta per preparar receptes que combinaran la senzillesa i la qualitat dels productes.
Enric Hercé, xef del restaurant Rosa dels Vents del Sallés hotel & Spa Cala del Pi de Platja d’Aro; Iolanda Bustos, xef del restaurant La Calèndula, i Ladis Alcalà, xef del restaurant Mas de Prades de Deltebre i guanyador del programa 'Joc de cartes', acompanyaran Ribas durant l’estiu.
En aquests programes, Ribas explicarà amb detall com es cultiven els musclos i les ostres en una batea, acompanyarà un mariscador a trobar tallarines i navalles, i visitarà les salines del Delta, d’on s’obté la flor de sal, una de les sals més gurmets.
Convidats especials
Notícies relacionadesMarc Ribas també acollirà convidats que no són del món de la gastronomia. Gemma Nierga, que està preparant una sèrie documental per a la tardor a TV-3, prepararà salmó fumat amb mongetes. Elisabet Cortiles, presentadora del programa 'Origen Catalunya', espai que busca les millors exportacions de productes catalans en altres països, farà suflé de xocolata. Laura Rosel, presentadora de 'Preguntes freqüents', refrescarà l’ambient amb una crema freda de cogombre. Finalment, Pep Plaza, l’home de les mil imitacions, posarà el seu toc d’humor mentre elabora un tataki de síndria.
Així mateix, el programa s’acompanyarà de grans músics i música en directe. Mostraran el seu talent la cantautora Núria Graham; la cantant emergent que triomfa a les xarxes, Suu; l’aposta en solitari del bateria d’Els Pets, Joan Reig, i el cantant de Very Pomelo, Xarim Aresté. Al costat de Marc, els artistes cuinaran plats com ara l’amanida de col, l’amanida russa i refrescants gelats de fruita.
- Pronòstic delicat Operat d’urgència el ferit greu per l’atropellament de Cornellà
- ACTUALITAT BLAUGRANA Flick, sobre la rua multitudinària: «Em vaig quedar impressionat. Va ser increïble»
- SETGE SOBRE GAZA Vent en contra per a Israel: crítiques i aïllament de Trump a Macron passant per la premsa anglosaxona
- Protecció de la infància Els pederastes de la xarxa del Raval sabien que la víctima tenia 13 anys
- Quan falten dos anys per a les municipals Els alcaldes de Junts que endureixen les condicions del padró: «Hem declarat la guerra als okupes»
- EL GIRO D’ITÀLIA Ayuso torna a desafiar Roglic i li retalla un altre segon
- Fórmula 1 Alonso i Sainz il·lusionen a Imola a l’entrar entre els sis primers
- TEMPORADA CITYZEN EN BLANC El Crystal Palace guanya la FA Cup i deixa el City amb les mans buides
- DUEL AL PIZJUÁN El Reial Madrid converteix Dean Huijsein en el defensa més car de la seva història
- Tensió a Cornellà La conductora de l’atropellament múltiple, en llibertat