PRODUCTES AUTÒCTONS
'Cuines' es trasllada al juliol al delta de l'Ebre
Gemma Nierga, Laura Rosel i Pep Plaza, entre d'altres, acompanyaran el xef Marc Ribas, presentador del programa

image002
El programa 'Cuines', de TV-3, es trasllada durant el mes de juliol al delta de l’Ebre per cuinar amb productes autòctons de la zona com ara l’anguila, els musclos, les ostres, l’arròs i el crestó. El xef Marc Ribas, presentador del programa, se situarà en una batea i una barraca tradicional del Delta per preparar receptes que combinaran la senzillesa i la qualitat dels productes.
Enric Hercé, xef del restaurant Rosa dels Vents del Sallés hotel & Spa Cala del Pi de Platja d’Aro; Iolanda Bustos, xef del restaurant La Calèndula, i Ladis Alcalà, xef del restaurant Mas de Prades de Deltebre i guanyador del programa 'Joc de cartes', acompanyaran Ribas durant l’estiu.
En aquests programes, Ribas explicarà amb detall com es cultiven els musclos i les ostres en una batea, acompanyarà un mariscador a trobar tallarines i navalles, i visitarà les salines del Delta, d’on s’obté la flor de sal, una de les sals més gurmets.
Convidats especials
Notícies relacionadesMarc Ribas també acollirà convidats que no són del món de la gastronomia. Gemma Nierga, que està preparant una sèrie documental per a la tardor a TV-3, prepararà salmó fumat amb mongetes. Elisabet Cortiles, presentadora del programa 'Origen Catalunya', espai que busca les millors exportacions de productes catalans en altres països, farà suflé de xocolata. Laura Rosel, presentadora de 'Preguntes freqüents', refrescarà l’ambient amb una crema freda de cogombre. Finalment, Pep Plaza, l’home de les mil imitacions, posarà el seu toc d’humor mentre elabora un tataki de síndria.
Així mateix, el programa s’acompanyarà de grans músics i música en directe. Mostraran el seu talent la cantautora Núria Graham; la cantant emergent que triomfa a les xarxes, Suu; l’aposta en solitari del bateria d’Els Pets, Joan Reig, i el cantant de Very Pomelo, Xarim Aresté. Al costat de Marc, els artistes cuinaran plats com ara l’amanida de col, l’amanida russa i refrescants gelats de fruita.
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança
- Infraestructures La Zona Franca invertirà 40 milions en la seu de Salut Pública de BCN
- Transports El Govern facilita la venda de Talgo a Sidenor amb l’entrada de la SEPI
- Junta general Inditex obrirà botigues a l’Iraq i inverteix en l’‘start-up’ Theker Robotics
- Tempesta judicial i política L’UCO busca diners de la trama Cerdán en feixos de bitllets amagats
- Els riscos de la xenofòbia Llibertat per als còmplices Un detingut a Mataró per incitar la "cacera" de migrants a Múrcia