CÒMIC ICÒNIC

Jeremy Irons protagonitzarà 'Watchmen' a HBO

La futura sèrie adaptarà els 12 números de la coneguda novel·la gràfica

zentauroepp20242383 actor jeremy irons arrives at the premiere of cbs films   th180627131513

zentauroepp20242383 actor jeremy irons arrives at the premiere of cbs films th180627131513 / KEVIN WINTER

1
Es llegeix en minuts

El veterà actor Jeremy Irons tindrà un paper protagonista en la futura sèrie de la plataforma de televisió de pagament HBO 'Watchmen', una adaptació dels icònics còmics creats per Alan Moore i Dave Gibbons. Aquesta versió audiovisual estarà en mans del productor i guionista Damon Lindelof, un dels creadors de la famosa sèrie 'Perdidos’.

Ambientada en una història alternativa en què els superherois són tractats com criminals, 'Watchmen' abraça la nostàlgia de la innovadora novel·la gràfica original al mateix temps que intenta obrir nous camins. Com Lindelof va assenyalar recentment en una carta de cinc pàgines publicada al seu compte d’Instagram, el projecte no és una adaptació literal dels 12 números del còmic, sinó una història original que els remescla.

Irons, queva guanyar un Oscar el 1991 per 'El misteri Von Bülow', aconseguirà així el seu segon paper principal en una sèrie de televisió, després de la seva feina a la sèrie 'Los Borgia'Los Borgia'.

El personatge d’Irons

Notícies relacionades

Encara no s’han donat detalls sobre com serà el personatge d’Irons, però, segons la revista especialitzada 'Deadline', tot apunta que interpretarà un ancià impetuós d’una mansió a Anglaterra. A més de l’oscaritzat actor, el repartiment comptarà amb altres noms com el de Regina King (‘American Crime’), Don Johnson ('Sick Note'), Tim Blake Nelson ('Els quatre fantàstics’), Louis Gossett Jr. ('Extant'), Adelaide Clemens ('Rectify') i Andrew Howard ('Limitless').  

Encara no s’ha fet públic quan 'Watchmen' arribarà a la petita pantalla, ja que de moment s’està rodantl’episodi pilot. Després de la gravació i el muntatge, HBO decidirà si dona llum verda a la sèrie, o no, i si encarrega canvis abans de posar-la en marxa.

Temes:

HBO Alan Moore