Aitor Luna, un actor de 'best-seller'

L'intèrpret parla del seu paper a la sèrie 'La catedral del mar', basada en la novel·la d'Ildefonso Falcones i que emet Antena 3

ialvarez43546761 portada  del  teletodo  del  dia  2 de  junio  del  2018 con180531135149

ialvarez43546761 portada del teletodo del dia 2 de junio del 2018 con180531135149

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot i que diu que és una sèrie coral, l’Arnau, el seu personatge a 'La catedral del mar' (Antena 3), és a totes les trames, la qual cosa el fa molt principal. I ell, encara que senti responsabilitat, se sent feliç. Enrere queda el record del fracàs que va suposar donar vida a un altre personatge literari ‘Alatriste’, del qual va sortir “aguerrit”.

“No plourà mai a gust de tots. És el risc de fer una cosa tan concreta que està en l’imaginari de tanta gent”, confessa en l’entrevista que publica ‘Teletodo’. I afegeix: “Omplir de carn i emoció tota la literatura que va escriure Ildefonso Falcones és el repte molt gran”.

Univers transsexual

La revista dels dissabtes destaca, a la secció de canals de pagament, l’estrena a HBO de la sèrie ‘Pose’, que recrea la ‘ball culture’ (subcultura ‘underground’ de ball i aparença ‘drag’) i el glamur dels anys 80 a Nova York, i que té la particularitat de comptar amb el repartiment més gran LGTBI i transgènere mai vist.

‘Teletodo’ dedica el seu apartat centrat en l’esport televisat als primers partits amistosos de la ‘roja’, l’Espanya-Suïssa i el Atlètic-Barça, i a la gran final de l’NBA.

'30 minuts' i 'Sense ficció'

Notícies relacionades

El suplement també informa de dos documentals reveladors a TV-3: el del programa '30 minuts’, ‘Or verd’, sobre la cara oculta de l’alvocat, i el de ‘Sense ficció’, ‘Refugiats: un negoci a l’alça’, que revela com de lucratius poden arribar a ser els camps de refugiats.

‘Teletodo’ també ofereix, com és habitual, la programació de les principals cadenes i la sipnosis de les sèries i pel·lícules més destacades. 

Temes:

HBO Antena 3