DESPRÉS DE MÉS DE 100 CAPÍTOLS

El protagonista de 'The walking dead' deixarà la sèrie a la novena temporada

Després de més de 100 capítols, Andrew Lincoln ja no interpretarà més Rick Grimes

Norman Reedus (Daryl Dixon) s'encarregarà de liderar l'exitosa trama de zombis

27523108 59

27523108 59 / Frank Ockenfels 3/AMC

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’actor britànic Andrew Lincoln, un dels protagonistes de The walking dead, abandonarà la popular sèrie de zombis The walking deada la novena temporada, segons el portal especialitzat Collider.

Lincoln, que ha interpretat el personatge de Rick Grimes durant més de 100 capítols, és una de les cares més conegudes de The walking dead des dels inicis d’aquesta producció televisiva basada en els còmics de Robert Kirkman.

Collider assegura que l’actor participarà en 6 dels 12 episodis de la propera tanda de capítols de The walking dead i va apuntar, a més, que Norman Reedus, l’intèrpret que dona vida a Daryl Dixon, s’encarregarà de liderar la sèrie a partir de llavors. Reedus és l’actual parella de l’actriu alemanya Diane Kruger, i tots dos estan esperant el seu primer fill.

Pèrdua d’audiència

Aquesta producció apocalíptica de la cadena de televisió de pagament AMC és una de les sèries de més èxit dels últims anys als Estats Units, malgrat que, amb el pas de temps, les seves dades d’audiència han anat descendint.

Segons el mitjà especialitzat Variety, l’últim capítol del vuitè lliurament del xou, que es va emetre el 15 d’abril passat, va ser l’episodi final de temporada de The walking dead amb menys audiència des de la seva tanda inicial de capítols, el 2010.

Notícies relacionades

La novena temporada comptarà amb Angela Kang com a showrunner (màxim responsable d’una sèrie) en substitució de Scott Gimple.

The walking dead també va donar peu a Fear the walking dead, una sèrie derivada (spin-off) que es va estrenar el 2015 i que en aquests moments emet la seva quarta temporada.