NOVA TEMPORADA A CUATRO

Risto Mejide es torna a asseure en el seu Chester

Jesús Calleja i el patinador olímpic Javier Fernández són els convidats del primer programa, i a continuació serà el torn de Leticia Dolera, Carmen Lomana, Santi Vila, Irene Montero, Los Javis, Laura Paussini, entre altres

chester

chester

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Risto Mejide comença diumenge (21.30), a Cuatro, una nova temporada de Chester, en què, a través de les xerrades disteses amb diversos convidats abordarà els temes del poder, el talent, els remordiments i la culpa. El muntanyenc i aventurer Jesús Calleja (Planeta Calleja i Planeta CallejaVolando voy  i el patinador olímpic Javier Fernández són els convidats del primer programa, titulatChester No Limits.

Mejide també farà seure al seu famós sofà l'actriu Leticia Dolera, lasocialité Carmen Lomana, els polítics Santi Vila i Irene Montero, els directors de cinema Javier Calvo i Javier Ambrossi (Los Javis), la cantant i membre del jurat deFactor X Laura Pausini i el presentador dePasapalabra(T-5) Christian Gálvez, que aniran desfilant, entre d'altres.

En aquesta temporada, amb la seva innegable capacitat per traspassar les capes dels personatges amb qui conversa, Mejide plantejarà a les persones que hi van qüestions del tipus com és la vida a prop del poder, quines exigències imposa el talent, com condicionen les nostres decisions els remordiments i la culpa, entre moltes altres més.

Els límits

Parlarà del límits amb Jesús Calleja i Javier Fernández. El primer és capaç de viatjar fins als confins del planeta per descobrir la part més desconeguda dels seus convidats mentre viuen una experiència única en les seves vides, mentre que el segon ha recorregut el món sencer perseguint els seus somnis fins a convertir-se en un dels millors esportistes de la història d'Espanya.

Calleja, a qui els espectadors han pogut acompanyar en les travessies i reptes més exigents del planeta en els seus programes de televisió, confessa que la seva especialitat ha estat una barreja de sort i de responsabilitat, (“sempre tinc un pla A, un B, un C i un D. Tot controlat”). I mostra una actitud agraïda a la vida (“per tot el que visc, sempre dic que no valorem prou trobar-nos bé tots els matins, aixecar-te i dir: ‘Avui viuré la vida. Toqui el que em toqui’. Però també parlarà d'un episodi molt amarg: la mort del seu germà.

Esportista incomprès

Notícies relacionades

Fernández, un dels millors esportistes del món i potser un dels més desconeguts, parlarà de les llums i ombres de la seva carrera, com haver d'enfrontar-se a la pressió i la incomprensió de practicar “un esport de noies”; l'exili als EUA amb 17 anys i amb un entrenador rus; la duresa d'una competició extrema i també un controvertit episodi mediàtic: unes polèmiques declaracions sobre els homosexuals a Rússia, quan feia de banderer de la selecció espanyola a Sochi 2014.

Durant tota la temporada, un denominador comú planarà totes les converses: un missatge d'apoderament per a la dona. Dolera, Pausini, Montero, Lomana i Pilar Urbano, entre altres convidades, reflexionaran sobre les seves carreres i la seva manera de ser i afrontar la vida, i compartiran records i emocions.