DISSABTE, A 'TELETODO'

Antonio Banderas, a la pell del 'Genius Picasso'

L'actor malagueny parla del biopic de National Geographic Channel, que protagonitza, de la seva carrera i del procés català

ialvarez43072979 portda  del  teletodo  del dia  28  de  abril del 2018  con 180425192644

ialvarez43072979 portda del teletodo del dia 28 de abril del 2018 con 180425192644

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pablo Picasso, malagueny universal, protagonitza la segona temporada deGeniusel de National Geographic Channel que en 10 episodis ficciona la seva biografia. I per donar-li vida s'ha escollit un altre malagueny universal, Antonio Banderas, que comparteix amb el pintor la seva passió per la feina. «Però crec que no soc tan destructiu», apunta. «Ell era un devorador de vida».

L'actor explica en una entrevista publicada a com veu el geni, en quin punt es troba la seva prolífica carrera i quina és la opinió té sobre el català.

«Em va interessar que al darrere hi hagués una institució com National Geographic Channel. Era la garantia que el resultat seria bo», assegura. I confessa: «Vull dirigir més». Per al conflicte català només veu una solució: «Reestablir llaços».

‘Tribus viajeras'

A l'apartat de novetats, la revista de dissabte destaca el programa , en què Francine Gálvez viatja pel món amb diferents grups de persones que tenen diverses motivacions per fer-ho. I la sèrie danesa , de la cadena de pagament Netflix, que recrea el panorama que queda a la Terra després del pas d'un agressiu virus propagat per aquesta pluja que li dona títol. 

Notícies relacionades

La cites esportives de la setmana són el partit de Lliga Deportivo-Barça i la trobada Reial Madrid-Bayern en què es juga qui passarà a la final de la Champions, i informasobre aquests partits.

Així mateix, el suplement ofereix, com és habitual, la programació de les principals cadenes i la sinopsi de les sèries i pel·lícules més destacades.