ESTRENES PER ALS DIVENDRES

José Mota torna a TVE per competir amb el 'Ninja Warrior' d'Antena 3

L'humorista manxec nodreix el seu xou de personatges totalment nous, mentre que Patricia Montero debuta com a presentadora en la segona edició del 'talent' guerrer

olerin42776236 television jose mota regresa los viernes a la 1 con nuevos p180405161821

olerin42776236 television jose mota regresa los viernes a la 1 con nuevos p180405161821

1
Es llegeix en minuts
Juan Carlos Rosado

El famós humor manxec de José Mota contra les piruetes impossibles dels èmuls dels guerrers asiàtics. Aquesta és la sorpresa que ens depara a partir d’ara la graella dels divendres, a la qual arriben la nova temporada de José Mota presenta (TVE-1, 22.05 hores) i la segona entrega de Ninja warrior (A-3, 22.10). Dues propostes diametralment oposades que competiran pel públic amb les eines del riure i de la destresa física.

L’humorista manxec torna a la seva casa de TVE enfortit per l’èxit del seu últim especial de Cap d’Any, Bienvenido Mister Wan-Da, que va aconseguir la millor dada d’audiència des del 2010 : 4,8 milions d’espectadors i 32,9% de quota.

Per no adormir-se sobre els llorers,  Mota ha volgut renovar de dalt a baix el seu xou. «Tots els personatges són nous, perquè necessito airejar-me cada cert temps», confessa. Dins d’aquest llarg enfilall de principiants destaca Tony Folledo, un curiós còmic que li permet retratar l’Espanya de les últimes dècades.

Notícies relacionades

Contra aquests pintorescos personatges batallarà la segona edició de Ninja warrior, que porta com a novetats la substitució de Pilar Rubio per Patricia Montero (Buenagente, El don de Bea) i la participació en el concurs de rellevants esportistes, com per exemple la campiona olímpica de salt d’altura Ruth Beitia, la basquetbolista Amaya Valdemoro i el ciclista Purito Rodríguez.

Montero se sumarà a Arturo Valls i a Manolo Lama com a reportera, però no es limitarà a entrevistar els concursants. La polifacètica actriu exhibirà les seves aptituds per a l’esport i s’enfrontarà a diverses de les mateixes proves que els aspirants:  es deixarà anar per una corda fixa i també farà dansa acrobàtica o números musicals.