NOU PROGRAMA

La dona de Puigdemont ensenyarà anglès des de La Xarxa

Marcela Topor estrena aquest divendres 'The weekly mag', magazín setmanal que es podrà seguir a través de 48 televisions locals i el canal 159 de Movistar+

topor

topor

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Marcela Topor, la dona de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, Carles Puigdemont es posa al capdavant des d'aquest divendres, 6 (de 18.30 a 22.00 hores), d'un magazín,'The weekly mag' (El magazín setmanal), a La Xarxa, organisme que depèn de la Diputació de Barcelona que agrupa gairebé una cinquantena de televisions locals de Catalunya. 

L'espai, que també es veurà al canal 159 de Movistar+, inclou seccions de gastronomia, música, paisatges, tradicions i arts escèniques, entre altres temàtiques.

Segons explica La Xarxa en una nota, el magazín està dirigit a persones que tenen "un nivell intermedi d'anglès" i basa la seva essència en la conversa oral, a través d'entrevistes, relats d'experiències, debats, xerrades informals i altres situacions que ha d'afrontar l'audiència en les seves converses en anglès. 

Temàtiques diverses

Cada entrega, de 90 minuts, planteja un tema sobre el qual gira el gruix de les seccions. Durant aquesta primera temporada, s'abordaran qüestions com el temps, la feina, l'amor, la naturalesa, la família, la tecnologia i els viatges.

Notícies relacionades

Amb l'objectiu de donar a conèixer expressions idiomàtiques lligades al tema central, cada capítol oferirà unes petites càpsules -realitzades en col·laboració amb el centre International House Barcelona- amb locucions i frases fetes en anglès.

'The weekly mag' no és el debut de Topor, periodista de professió, al capdavant de la petita pantalla. Des de fa tres anys, presenta els dimecres, al Punt Avui Televisió, 'Catalan connections', programa en què entrevista famosos estrangers residents a Catalunya. Segons han confirmat a EL PERIÓDICO fonts del canal, l'espai es manté en antena i, de fet, després de la parada de Setmana Santa, tornarà a la graella l'11 d'abril.