'REALITY' DE TELE 5

Accidentat inici de 'Supervivientes 2018': María José Ruiz, atacada per una tortuga

Francisco li va voler fer una broma a la seva companya, que va acabar amb una ferida al braç

La primera gala, en què van ser nominades Zaldívar, Montoya, Castell i Vargas, té una audiència del 26,4%

mordisco

mordisco

2
Es llegeix en minuts

Tele 5 estrenava ahir a la nit una nova edició del reality show Supervivientesreality showSupervivientes, en què 16 famosos posen a prova la seva resistència física i la seva capacitat davant les inclemències i la sempre difícil convivència en situacions tan extremes. L'inici del xou, a Cayo Cochinos (Hondures), no podia ser més accidentatMaría Jesús Ruiz, que va ser Miss Espanya el 2004 i exconcursant de La granja, va ser atacada per una tortuga quan es relaxava en una hamaca. La primera gala del programa va tancar amb una audiència del 26,4%.

L'incident va començar com una broma de Francisco. El cantant va decidir donar un ensurt a la seva companya i se li va acostar amb una tortuga amb la mala sort que l'animal va clavar una bona mossegada a Ruiz al braç.

La ferida al braç de María José Ruiz, després de la mossegada de la tortuga. / TELE 5

Segons ha explicat el programa al seu web, Francisco no sabia que aquestes tortugues mossegaven. "Vaig pensar que m'arrencava el braç", va assenyalar després María José Ruiz, ja una mica refeta de l'ensurt. "No sabia que et podia mossegar. Només era una broma. Perdona'm", li deia desconsolat el cantant.

No va ser l'únic moment de la nit. El salt des de l'helicòpter de Mayte Zaldívar també va ser d'impacte.

L'exdona de Julián Muñoz, exregidora de l'Ajuntament de Marbella que també va passar per la presó pels tèrbols negocis de qui llavors era el seu marit, ha aprofitat el primer programa per assumir el seu passat. "Blanqueig és blanqueig. ¿Que està malament? És clar. ¿Que és un delicte? Per descomptat".

Notícies relacionades

La prova de la tirolina també va ser d'ensurt. Raquel Mosquera va tenir una mala caiguda i va haver de ser atesa per un metge.

I al final, torn de nominacions. Els nominats en aquesta primera gala han sigut Melissa Vargas i Isabel Castell, nominades per part del "costat civilitzat", i Mayte Zaldívar i Saray Montoya, nominades per part del "costat salvatge".