Merceditas: «Hernando és 'tontolaba'»

1
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Aparició de Merceditas Milá a #0 de Movistar+. ¡Ah! Sens dubte, una injecció de vitamines per a Late motiv. Com a gran monstre televisiu, Merceditas va estar enginyosa. Postura, desimboltura i un gran sentit del circense i televisiu espectacle.

Notícies relacionades

En vigílies de la gran manifestació del feminisme, i davant la declaració del portaveu del PP Rafael Hernando qualificant la manifestació de «numeret»Milá es va dirigir a la càmera i va exclamar aïrada: «Ja he sentit el tontolaba Hernando. És això, un tontolaba. I tant me fa que em truquis demà al matí, portaveu del PP. Me la bufa». ¡Ah! El públic aplaudia d'allò més. Excitació màxima. Home, jo crec que a Merceditas, que està a l'espera de destí, algú hauria de tornar a donar-li un programa. I no sembla que sigui la cadena que la va consagrar com a flautista d'Hamelín de la ratomàquia Gran hermano, perquè en un moment donat li va dir a Buenafuente«¡De Tele 5 ni me'n parlis!». ¡Ah! És una dada simptomàtica. Precisament el portal televisiu Bluper informa que Tele 5 acaba de retirar la foto de Merceditas d'aquella espècie de passadís de la fama que tenen muntat, on les seves criatures més importants estan immortalitzades amb un gran retrat. Doncs han manat que la despengin. I han posat una foto de Bertín Osborne en el seu lloc. O sigui que, potser, ves a saber, Merceditas aterrarà en l'imperi Atresmedia d'aquí poc temps per empipar Mediaset i venjar-se. Al final de la seva entrevista a Late motiv no es va poder sostreure a la seva passió pels actes fisiològics de l'ésser humà, la defecació en particular, i va dir que havia conegut Xevi Verdaguer, un ésser extraordinari: «Et mira la caca i sap si de petita la teva mare et va criar a pit o a biberó». Home, celebro que Merceditas hagi descobert Verdaguer, a qui Jaume Barberà va dedicar interessants programes quan feia entrevistes a Retrats (TV-3).

EL PIROPO.- Cuerpo de élite (Antena 3 TV) han escenificat un detall hilarant i sorneguer sobre el masclisme, que suposo que deu haver divertit el feminisme. És tan absurd com delirant. Va dir el bàrbar en cap de l'equip, un masclista com una casa que interpreta amb notable humor l'actor Antonio Garrido: «Sense els piropos, les dones no sabrien si són lletges o són guapes». ¡Ahh! A Ana Morgade, la seva companya de repartiment, se li obrien les carns.