INCIDENT EN UN RODATGE

Joaquín Reyes, a punt de ser detingut per caracteritzar-se de Puigdemont

L'humorista gravava a Torrejón de Ardoz un esquetx per a 'El intermedio' (La Sexta), que s'emet dilluns, dia 26, quan un veí el va confondre amb el president fugat i va trucar a la Policia Nacional

ialvarez42265836 television  joaqu n reyes caracterizado como puigdemont en u180222212003

ialvarez42265836 television joaqu n reyes caracterizado como puigdemont en u180222212003

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Joaquín Reyes l'ha tornat a armar. Aquesta vegada involuntàriament. Sis policies nacionals s'han presentat durant una gravació d'un dels seus esquetxos per a l'espai El intermedio (La Sexta),El intermedio en què apareix caracteritzat com el president Carles Puigdemont, actualment autoexiliat a Brussel·les. 

Segons informa el portal Vertele, i confirmen La Sexta i el mateix Reyes ("és totalment cert", ha declarat a EL PERIÓDICO), l'humorista era al Parque de Europa de Torrejón de Ardoz caracteritzat com el polític fugat per a la seva secció Zanguangos en què, seguint l'estela de Celebrities, caricaturitza personatges coneguts, i la similitud era tal que un veí va trucar a la policia perquè creia que l'havia trobat. 

SIS AGENTS

Alertats, sis agents de la Policia Nacional es van dirigir al lloc, on van descobrir que es tractava de la gravació d'una paròdia. Els policies es van prendre amb humor el malentès i van deixar que l'equip seguís gravant sense problemes.  

Notícies relacionades

L'esquetx en què es podrà veure Joaquín Reyes caracteritzat com a Puigdemont s'emetrà dilluns que ve, dia 26, al programa de La Sexta que presenta El Gran Wyoming.

Joaquín Reyes, presentador amb Ernesto Sevilla de la gala dels Goya, participa actualment en l'exitosa sèrie d'Antena 3 Cuerpo de élite.