BRONCA REIAL TELEVISIVA

El rei emèrit Joan Carles li penja el telèfon a Jordi Évole a 'Salvados'

El presentador avança que l'exmonarca es va enfadar quan li va explicar que el convidat José María García hauria publicat la notícia de la seva cacera a Botswana

undefined36854106 gra507  madrid  12 01 2017   el rey juan carlos al finalizar180208180711

undefined36854106 gra507 madrid 12 01 2017 el rey juan carlos al finalizar180208180711 / MARISCAL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El rei emèrit Joan Carles li va penjar el telèfon a Jordi Évole en plena gravació del programa Salvados que s'emetrà diumenge amb els periodistes José María García i José Ramón de la Morena com a convidats, segons ha avançat el mateix presentador al programa de La Sexta Al rojo vivo. Évole tenia concertada la trucada del rei Joan Carles perquè entrés a parlar amb José María García, però sense que el veterà locutor ho sabés. Uns minuts abans, Évole li va preguntar a García si ell hauria publicat la notícia de la polèmica cacera del rei emèrit a Botswana si li hagués arribat la informació. García no ho va dubtar i va contestar que ho hauria fet tot i la seva coneguda amistat amb el monarca.

A continuació, Évole va trucar al rei Joan Carles i li va explicar la conversa que havia tingut amb García poc abans, inclosa la ferma resposta del seu entrevistat. Al Rei no li devia agradar la situació en què l'estava col·locant el programa perquè, segons Évole, li va acabar penjant el telèfon. S'haurà d'esperar a l'emissió del programa per veure la jugada completa, ja que Évole s'ha limitat a revelar el desenllaç de la tensa conversa amb el Borbó i a emetre a Al rojo vivo el principi d'aquesta conversa.