SISENA TEMPORADA D'UN CLÀSSIC

'El foraster' torna a TV-3 amb una visita al barri gitano de la Mina

Quim Masferrer s'endinsa en el suburbi marginal de Sant Adrià de Besòs i passa la nit de Reis a la localitat gironina de Rupit

zentauroepp41527932 television  programa  el  foraster  con  quim masferrer  vis180116161907

zentauroepp41527932 television programa el foraster con quim masferrer vis180116161907

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Quim Masferrer obre nova temporada a TV-3 aquesta nit (22.45 hores)  amb un especial del programa El foraster, en què s’endinsarà al barri gitano de la Mina, a Sant Adrià de Besòs (Barcelona). Aquest primer periple de la sisena entrega del programa es completarà amb la visita al poble de Rupit (Osona).

    Amb més de 30.000 quilòmetres a l’esquena i 60 pobles en el record, Masferrer s’endinsa en un barri desconegut, marginal i ple de tòpics, però també ple de vida, somnis i esperances; un lloc on un es pot identificar amb els seus habitants més del que es podria pensar. Al barri coneixerà una sèrie de personatges que el guiaran a través del seu periple homèric i que portaran el presentador a la convicció que tots som més semblants del que realment ens pensem. En el seu recorregut per aquest barri tan singular Masferrer es retrobarà amb el campió olímpic Gervasio Deferr, que va decidir retirar-se de la gimnàstica professional i establir-se al barri de la Mina. Coneixerà també un dels homes que més sap d’aus de Catalunya i dues amigues, procedents de Vic i Màlaga, que continuen la seva amistat després de 60 anys.

Notícies relacionades

NIT DE REIS

Després de visitar Sant Adrià de Besòs, El foraster passarà la nit més màgica de l’any en un dels pobles amb més encant de Catalunya: Rupit. Allà es tornarà a sentir com un nen mentre espera l’hora de la Cavalcada de Reis al costat dels més petits del poble, amb qui obrirà regals i compartirà il·lusions. Després contemplarà el pessebre vivent format pels veïns del poble, amb les discussions entre l’alcalde i l’agutzil sobre qui fa de què. El bo de Quim Masferrer descobrirà també el mètode Ratafia per vendre souvenirs als turistes i s’emocionarà amb el Miquel, un home que se segueix comunicant amb la seva dona morta a través de la poesia.