CITA A 'EL HORMIGUERO'

Cristina Pedroche: "He construït un esdeveniment, ja no només és menjar-se el raïm"

La col·laboradora de La Sexta parla amb Pablo Motos a Antena 3

zentauroepp41375014 gente extra television  cristina pedroche interviene en el h171219232921

zentauroepp41375014 gente extra television cristina pedroche interviene en el h171219232921

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cristina Pedroche i Alberto Chicote repetiran la nit de Cap d'Any junts per oferir les campanades d'Antena 3, per quarta vegada. Per parlar d'aquesta cita i de l'enrenou que any rere any genera el seu vestit des del 2014, la presentadora ha visitat El hormiguero de Pablo Motos.

"El vestit no serà ni groc ni negre, ni aniré en texans", havia assegurat la presentadora, que torna a confiar en el dissenyador de Pronovias, i brindarà "per una societat més feminista". A més, segons ha afirmat, "en la primera persona en qui pensaré el 2018 serà la meva mare, perquè a Dabiz el tindré aquí, el podré veure per l'espiell".

Després d'un ball sensual amb Motos al ritme d'Havana de Camila Cabello, la col·laboradora de Zapeando, que ha estat esplèndida amb els cabells recollits, un esmòquing i un top sexi, de Women Secret, s'ha assegut per avançar coses sobre el look que lluirà per Cap d'Any.

No obstant, Pedroche, al llarg del programa no ha dit ni piu del secret més ben guardat: la seva indumentària. Per començar ha parlat sobre l'esdeveniment que ha construït al voltant de la nit més especial de l'any. "He construït un esdeveniment, ja no nomé és menjar-se el raïm", ha afirmat.

Assetjada a les xarxes

Notícies relacionades

A continuació, la dona del xef Dabiz Muñoz ha reconegut que alguna vegada s'ha sentit assetjada a les xarxes: "Faci el que faci em critiquen per bé o per mal. Em diuen grassa, prima, porca...", ha assegurat i ha aclarit que "al carrer no m'han insultat mai".

Per la seva part, Trancas y Barrancas també han intentat treure una mica d'informació a la presentadora fent-la passar pels seus micròfons en una miniroda de premsa. Les formigues li han preguntat si creu en els fantasmes, cosa a què la madrilenya ha contestat que sí. "Soc una persona molt espantadissa i quan em quedo sola a casa començo a sentir coses rares, llavors em poso la tele molt alta", ha explicat.