Anar al contingut

EN UN RODATGE EL 1986

Charlie Sheen, acusat d'abusar sexualment de l'actor Corey Haim

La denúncia prové de Dominick Brascia, amic de Haim

Fonts pròximes a Sheen asseguren que l'actor nega l'acusació

El Periódico

Charlie Sheen, acusat d'abusar sexualment de l'actor Corey Haim

MON ONCLE CHARLIE - SAISON 5

Les acusacions d'abusos sexuals a Hollywood es multipliquen i cada vegada són més les estrelles de la indústria implicades. En aquesta ocasió, Charlie Sheen, el famós canalla de la sèrie Dos hombres y medio, ha sigut acusat per Dominick Brascia d'haver assetjat sexualment l'actor Corey Haim el 1986, quan Sheen tenia 19 anys i Haim 13, en el rodatge de la pel·lícula Lucas

"Haim em va dir que va tenir sexe amb Sheen quan van rodar Lucas, va afirmar Brascia. "Ell em va explicar que van fumar herba i van tenir sexe. Em va dir que van tenir sexe anal. A més, Haim em va explicar que després que va passar això, Sheen es va tornar molt fred i el va rebutjar". Tot seguit, un portaveu de Sheen va dir a la revista People que l'actor "nega absolutament l'acusació".

El testimoni de la mare

Judy Haim, mare de Corey, que va morir l'any 2010, als 39 anys, també nega que el seu fill fos violat per Charlie Sheen, però alerta de l'abús que va patir el seu fill per part d'un altre home. "Me n'hauria adonat si alguna cosa anava malament. Quan el meu fill tenia 13 anys no aniria pas a dormir amb Sheen", ha assegurat en una entrevista a El show del Dr. Oz. "Tot i això, t'he de dir que hi va haver un home que va abusar del meu fill", va dir. 

0 Comentaris
cargando