RETORN ESPERAT

'The walking dead' agraeix als seus fans la seva fidelitat en un vídeo

La sèrie de zombis, que tornarà el 23 d'octubre, oferirà l'episodi 100 al llarg de la pròxima temporada

1
Es llegeix en minuts

Comença el compte enrere per a l'estrena mundial de la vuitena temporada de 'The walking dead', sèrie de zombis basada en els còmics de Robert Kirkman. Serà el 23 d'octubre a tots els canals de la Fox fora dels EUA i menys de 24 hores després de veure's a l'altre costat de l'Atlàntic. La nova entrega coincidirà amb l'emissió de l'episodi 100 i l'equip de la producció ha volgut agrair als seus fans la fidelitat amb un vídeo.

A les imatges, amb l'actor Andrew Lincoln -que dona vida a Rick Grimes- al capdavant, els actors parlen de la seva experiència en la sèrie de l'AMC i agraeixen al públic el seu suport durant tots aquests anys. "Mai vaig pensar fa vuit anys, quan em vaig despertar al llit, que ara seria aquí", diu Lincoln, en referència a l'impactant inici de la ficció, el 2010.

Andrew Lincoln i Norman Reedus. / FOX

L'actor també promet un episodi 'centenari' especial. "Estigueu atents: el 100 serà gran", assegura, sense resoldre les incògnites.

Melissa McBride i Norman Reedus, en una imatge de la sèrie. / FOX

Notícies relacionades

Com en temporades anteriors, els nous episodis -un total de 16- s'emetran en dues parts. Els primers s'oferiran des del 23 d'octubre fins al desembre, i els altres vuit, a partir del febrer del 2018.

D'esquerra a dreta, Austin Amelio, Jeffrey Dean Morgan i Josh McDermitt. / FOX

Aquest és un dels pocs vídeos dels pròxims episodis que ha llançat l'AMC. El primer tràiler, que la cadena va presentar recentment al Comic-Con de San Diego, Comic-Con de San Diego,va deixar intrigats els fans, ja que en l'última imatge s'hi podia veure Rick postrat al llit amb un aspecte envellit.