confessions a tele 5

Feliciano López: "Jo vaig prendre la decisió de divorciar-me d'Alba Carrillo"

El tennista va obrir les portes de casa seva a Bertín Osborne a dos dies de la final de 'Supervivientes'

mcelt---feliciano-l 596c7d5125061

mcelt---feliciano-l 596c7d5125061

2
Es llegeix en minuts

El tennista Feliciano López va obrir dimarts passat les portes de la seva impressionant casa per rebre Bertín Osborne i l’equip de Mi casa es la tuya. I, malgrat que la carrera professional del tennista va centrar l’interès del programa de Tele 5 a l’inici, la ruptura de l’esportista amb una de les finalistes de Supervivientes, Alba Carrillo, es va convertir després en la gran protagonista de l’entrevista, que va liderar les audiències del conjunt d’Espanya.

Al principi del programa ja es va poder veure per on anirien els trets quan l’humorista Arévalo, que acompanyava en cotxe Bertín cap a la casa del tennista per ser la seva parella de pàdel en un partit, el va anar posant al dia dels detalls de la relació de Feliciano i Alba

«Onze mesos va durar el matrimoni. Després ella se’n va anar a tots els platós per deixar-lo com un drap brut. Una sèrie de tonteries que no tenen cap mena d’explicació», li anava explicant l’humorista.

Un cop a casa del tennista, i després de repassar els èxits professionals de Feliciano, va arribar el moment d’entrar en matèria.

HOMOSEXUALITAT

«¿Què va passar perquè la vostra relació degenerés tant?», va interrogar Osborne al seu amfitrió. «Per mi va ser un pal, perquè havia posat molta il·lusió en aquest matrimoni»; «Jo vaig prendre la decisió de divorciar-me, però les coses no anaven bé», li va contestar Feliciano, que va confessar que molt del que s’havia dit d’ell s’ho havia pres «amb humor», com quan van dir que era homosexual.

«L’endemà em van arribar 70 missatges privats a Instagram de gent que no coneixia, majoritàriament homes. I em deien: «You are so hot, you are so sexy». No entenia res», va explicar rient a Bertín.

Belén, la mare de Feliciano, també va passar per la casa del seu fill per ajudar-lo a preparar unes croquetes i, de passada, parlar de la seva exnora. «Alba va assegurar que jo era una pocavergonya, que posava cullerada en tot. ¡Però si jo no tinc temps de posar cullerada en res! Jo li havia agafat afecte com a dona del meu fill, era una persona entranyable», va comentar mentre anava cuinant.

RIURE AMB ‘SUPERVIVIENTES'

Notícies relacionades

També va explicar com va patir la persecució dels mitjans de comunicació: «M’han seguit a tot arreu, fins i tot han arribat a perseguir-me quan anava a comprar al mercat. Per mi ha sigut molt desagradable pensar que la gent es cregués que soc tan dolenta com deien. No va ser gens còmode, ni tampoc ho va ser veure com la vida privada del meu fill era exposada d’una forma que no em podia ni imaginar».

A les portes de la final de Supervivientes, el reality en què participa Alba Carrillo, que precisament és una de les finalistes, Feliciano va negar que mirés el programa. El seu amic Marc López, també tennista, i amb qui va guanyar la final de dobles de Roland Garros, és el que el posa al dia del que passa al concurs, un xou amb el qual van dir que havien rigut molt.