Esports i programes a la tele avui, dissabte, 15 de juliol del 2017

El Tour, el torneig de Wimbledon, 'La Sexta noche' i 'No perdis el compàs' són els programes destacats de la jornada

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats: el Tour de França (Teledeporte), el torneig de Wimbledon (Movistar+), 'La Sexta noche' (La Sexta) i 'No perdis el compàs' ( TV-3). 

ESPORTS


TOUR DE FRANÇA

Balgnac-Rodez

13.55 TELEDEPORTE

La ronda francesa arriba a la 14a etapa entre Balgnac i Rodez, amb 181 quilòmetres que transcorren per un terreny en lleuger ascens. El pendent s’intensificarà a la segona meitat, amb la pujada a dues cotes de tercera categoria.


FÓRMULA 1

Gran Premi de la Gran Bretanya (classificació)

14.00 MOVISTAR

El llegendari circuit de Silverstone acull el gran premi britànic, que arrencarà amb les posicions que es marquin en aquesta sessió de classificació. Aconseguir la 'pole position' és l’objectiu dels dos favorits, Vettel i Hamilton.


FINAL FEMENINA DE WIMBLEDON

Garbiñe Muguruza-Venus Williams

15.00 MOVISTAR+

Des de Londres, retransmissió de la final femenina del torneig de Wimbledon. Garbiñe Muguruza busca el seu segon títol de Grand Slam després de guanyar el Roland Garros el 2016. La gran de les germanes Williams, de 37 anys, lluitarà per la seva sisena corona a l’herba londinenca.


PROGRAMES


SNACKS DE TELE

'Influencers'

21.10 CUATRO

Nou programa, que parteix d’una premissa: hi ha imatges que adquireixen una nova dimensió quan són comentades. Peces curtes que es consumeixen ràpidament i en companyia d’altres comensals. Diana Aller, Soyunapringada, i Mayte Valdelomar són algunes de les 'comentaristes'.


LA SEXTA NOCHE

La música de Mikel Erentxun

21.20 LA SEXTA

Mikel Erentxun presenta en el programa el seu últim treball, 'L'home sense ombra', un disc que "parla de l'amor i les seves conseqüències", segons ha explicat el propi cantant. A més, Iñaki López entrevista a la portaveu del PSOE, Margarita Robles, i l'economista José Carlos Díez parlarà de sous i pensions.


NO PERDIS EL COMPÀS

Famílies de Barcelona i Mallorca 

21.55 TV-3

Tres  noves famílies, procedents de Barcelona i Mallorca, participen en la vuitena entrega del concurs musical que presenten Victòria Maldi i José Corbacho.


NO ES UN SÁBADO CUALQUIERA

Ainhoa Arteta de presentadora

Notícies relacionades

23.35 TVE-1

Ainhoa Arteta exerceix de presentadora juntament amb Fernando Gil. El xou compta amb les actuacions d’Arteta, OBK, Efecto Pasillo, David Otero, Antonio José, Nancys Rubias i La Frontera.

38575220 59

38575220 59 / ALVARO MONGE