Sèries a TV avui dilluns 10 de juliol del 2017

'Nit i dia', a TV-3; 'Acacias, 38', a TVE-1, i 'Amar es para siempre' i 'El secreto de Puente Viejo', a Antena 3, són les ficcions més destacades del dia

nit-dia

nit-dia

1
Es llegeix en minuts

'Nit i dia', a TV-3; 'Acacias, 38', a TVE-1, i 'Amar es para siempre' i 'El secreto de Puente Viejo', a Antena 3.

Nit i dia

Les inicials MM del penúltim episodi

TV-3 / 21.55

Galán descobreix que la Carme continua amagada a casa del Pol. Mentrestant, la jutge Comas rep un testimoni que implica directament el matrimoni Miró en diversos delictes. En paral·lel, el Víctor busca la manera de descobrir qui s’amaga darrere de les inicials MM.


Amar Es pArA sIempre

Marta es desfà de la seva aliança

16.30 / ANTENA 3

Bruno pateix mal d’amors; la marxa de Blanca el deixa totalment desolat. Per animar-lo, Argimiro proposa que es faci càrrec del cineclub de la parròquia. Marcelino accepta l’encàrrec de fer una taula italiana per a De la Cueva. La ràbia insta Marta a desprendre’s de l’aliança de casada.


AcAciAs, 38

Servando munta dos equips de futbol

17.15 / TVE-1

Martín surt ben parat del sopar amb Pat Veracruz. Lolita renya Servando i Antoñito per una nova estafa que estan preparant. Cayetana continua disposant les veïnes en contra d’Úrsula. Servando es proposa muntar un parell d’equips de futbol a Acacias: criats contra senyors.


El secreto de Puente Viejo

Prudencio queda enamorat de Julieta

Notícies relacionades

17.30 / ANTENA 3 TV

Julieta salva Prudencio, encara que no estava ofegant-se, sinó atrapat, i acaben rient. El noi queda captivat per la bellesa de la noia. Adela demana cautela per ocupar les cases de la Montenegro. Julieta és conscient que voregen al marge de la llei, però ¿com fer fora aquella gent?