Esports i programes a TV avui dilluns 10 de juliol del 2017

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats:


ESPORTS


TENNIS

Torneig de Wimbledon

15.30 MOVISTAR DEPORTES

Després de la jornada de descans, el torneig britànic torna a l’activitat amb els partits de quarta ronda, entre els quals destaquen els que disputen Kerber-Muguruza (12.30), al quadro femení, i Bautista-Cilic (14.30) i Nadal-Muller (16.00 hores), al masculí.


PROGRAMES


contigo AL FIN DEL MUNDO

Nou programa de cites

21.30 ANTENA 3

Julian Iantzi viatja per tot el planeta per descobrir la vida de sis espanyols que ho van abandonar tot fa uns quants anys per trobar en un altre país una nova vida, però els falta l’amor. El programa els donarà l’oportunitat de conèixer la persona perfecta i veure, al seu costat, si es pot deixar tot per amor. En el primer capítol, el programa viatja a Dubai i Xangai.


MI ESPECTACULAR boda GITANA

Irlandesos i britànics

21.45 DKISS

Després de l’èxit de la versió nord-americana de 'Mi espectacular boda gitana', Dkiss s’endinsa ara en els sumptuosos i estereotipats costums nupcials dels gitanos irlandesos i britànics.


ALL YOU NEED IS LOVE... O NO

Entrevista amb Bigote Arrocet

22.00 TELE 5

Edmundo Arrocet, més conegut com a Bigote Arrocet, és el convidat de Risto. L’humorista s’enfrontarà a preguntes molt personals, entre elles, com va seduir María Teresa Campos.


ELLAS

Les dones pilot

0.05 TVE-1

En la seva tercera entrega, l’espai homenatja un grup de dones apassionades de l’automobilisme, que han trencat barreres en un esport tradicionalment tan masculí com és el del motor.


ESPECIAL MIGUEL ÁNGEL BLANCO

'El principio del fin'

Notícies relacionades

00.15 ANTENA 3

Antena 3 ret homenatge a Miguel Ángel Blanco coincidint amb el 20 aniversari del segrest i assassinat del regidor de l'Ajuntament d'Ermua a mans de la banda terrorista, amb el reportatge de producció pròpia d'Antena 3 Noticias: ‘Miguel Ángel Blanco. El principio del fin’.

contigo

contigo