Pel·lícules a TV avui dilluns 10 de juliol del 2017

'Super 8', a TVE-1; 'María de la O', a La 2; 'La hora de la venganza', a FDF, i 'Ira de titanes' i 'Open windows', a La Sexta, són els films més destacats de la nit

3
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats 'Super 8', a TVE-1; 'María de la O', a La 2; 'La hora de la venganza', a FDF, i 'Ira de titanes' i 'Open windows', a La Sexta.

SUper 8

22.40 / TVE-1 / Ciència-ficció ★★★★

Director: J.J. Abrams

Actors: Joel Courtney, Riley Griffiths, Elle Fanning, Ryan Lee, Gabriel Basso, Zach Mills, Kyle Chandler

País: EUA (2011) 112 minuts

Tràiler de ’Super 8’ / periodico

Steven Spielberg va apadrinar aquesta pel·lícula, que li va encarregar de dirigir a J.J. Abrams, el responsable de les aclamades sèries 'Perdidos' i 'Fringe' i de títols com 'Star Trek: un nuevo comienzo' i 'Star Wars: el despertar de la força'. Considerada un referent per a la generació actual similar al que van ser 'Els goonies' per als espectadors dels anys 80, Abrams no es va apartar de la línia marcada pel seu admirat Spielberg, productor dels dos films. Ambientada l’estiu del 1979, i amb uns fantàstics efectes visuals al servei de la trama, la pel·lícula és tota una declaració d’amor al cine des del seu mateix títol: un orfe de mare i els seus amics volen rodar una pel·lícula de zombis amb una càmera de súper 8.


María de la O

22.00 / LA 2 / Drama ★★

Director: Francisco Elías

Actors: Carmen Amaya,  Pastora Imperio,  Julio Peña,  Antonio Moreno,  Rosario Imperio, Niña De Linares Miguel Pozanco, Juan Barajas

País: Espanya (1936) 90 minuts

Rodada just abans de l’esclat de la guerra civil i inspirada llunyanament en una novel·la cubana, va comptar amb les folklòriques més aplaudides de l’època. Narra el retorn a Granada d’un pintor i la seva dona, gitana, i els problemes amb l’antic i gelós nòvio d’aquesta, que va jurar venjar-se de tots dos.


LA hora de la venGanZa

22.10 / FDF / Acció ★★

Director: Johnny Martin

Actors: Nicolas Cage, Don Johnson, Deborah Kara Unger, Anna Hutchison, Talitha Bateman, Michael Papajohn

País: EUA (2017)  120 minuts

Producció de fa poc que s’estrena directament a la televisió. Es tracta d’un drama d’acció amb els fa temps cotitzats Nicolas Cage i Don Johnson, basat en el llibre 'Violación'. Una historia de amor, de Joyce Carol Oates. Narra el procés de recerca d’un grup de malànimes per part del policia que va atendre una dona violada, mare d’una nena.


Ira de titanEs

22.30 / LA SEXTA / Aventures ★★★

Director: Jonathan Liebesman

Actors: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Bill Nighy, Rosamund Pike, Danny Huston, Toby Kebbell

País: EUA (2012) 99 minuts

Seqüela de 'Lluita de titans', amb Sam Worthington (Avatar) un altre cop al capdavant. L’actor interpreta Perseu, semideu grec fill de Zeus (Liam Neeson) i Dànae, que en aquesta segona entrega haurà d’abandonar la seva tranquil·la vida amb la seva família per rescatar el seu pare, segrestat pels titans.


El cadàver d’Anna Fritz

23.15 / TV-3 / Terror  ★★★

Director: Hèctor Hernández Vicens

Actors: Alba Ribas, Cristian Valencia, Bernat Saumell, Albert Carbó, Belén Fabra, Julia Lara, Montserrat Miralles

País: Espanya (2015) 72 minuts

Sòlida pel·lícula de terror i ajustat pressupost amb la qual va debutar com a director Hèctor Hernàndez Vicens, guionista de nombroses sèries, telefilms i de la pel·lícula 'Fènix 11:23'. La trama s’inicia amb el cos d’una coneguda actriu al dipòsit d’un hospital. Allà, un infermer i dos amics es plantegen violar el cadàver de la noia.


Open windows

0.30 / LA SEXTA / Intriga ★★★

Director: Nacho Vigalondo

Actors: Elijah Wood, Sasha Grey, Neil Maskell, Adam Quintero, Iván González, Jaime Olías, Rachel Arieff

Notícies relacionades

País: Espanya (2014) 97 minuts

Interessant film d'intriga firmat per Nacho Vigalondo, encara recent l'estrena del seu ‘Colossal’, amb Elijah Wood i l'antiga estrella porno Sasha Grey de protagonistes. El primer és un noi que ha guanyat un sopar amb una actriu de moda en un concurs d'internet. Quan aquesta cancel·la la cita, algú li proposa poder espiar-la a través d'una càmera web.

super8

super8