Dani Mateo diu que Albert Rivera de jove era "molt guapo" i "odiós"

L'humorista d''El intermedio' va coincidir amb el líder de Ciutadans a l'institut, on no despuntava com a líder, sinó que era "discret"

descarga

descarga

1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Dani Mateo va ser dissabte passat a La Sexta noche (La Sexta), on es va sentir com a casa seva, és a dir, a El intermedio, on no deixa canya dreta, ja que al programa d’Iñaki López tampoc es va tallar ni un pèl. Així, el còmic va parlar sense embuts de diversos personatges de la política, com del seu excompany d’institut Albert Rivera, de qui va dir que ja llavors manifestava la seva intenció de dedicar-se a la política i que era envejablement «guapo».

Notícies relacionades

«Recordo una copa que ens vam prendre al meu poble, i ell em va explicar que es ficaria en política, a Ciudatans. Que era la seva vocació», va explicar. I que li va contestar: «Ves amb compte, que em tindràs al davant». Encara que, segons Mateo, ell no val per a la política: «Em falta cap i em sobra cor. No duraria ni dos dies». Davant la pregunta de si Rivera ja tenia fusta de líder, va respondre: «No el recordo especialment participatiu en les mogudes. Era bastant discret. Això sí... ¡molt guapo!». Rivera era el capità de l’equip de waterpolo i, segons Mateo, «tenia un tors grec... Era odiós». I va afegir, amb el seu habitual to sarcàstic: «Jo me’l mirava des de la moto amb les meves pintes de grunge pensant: ¡quin fàstic que fa aquest tio».

L’aparició de Mateo a La Sexta noche es va produir el mateix dia que la seva exdona, Elena Ballesteros, es casava a Altea, just un any després que se separés de l’actor a l’enxampar-lo en una suposada infidelitat amb una influencer. Però d’això no es va parlar a l’espai. Ho deixen a altres cadenes.