Esports i programes a TV avui dissabte 8 de juliol del 2017

La presència de Luis de Guindos a 'Informe semanal' i la de Dani Mateo a 'La Sexta noche' són els temes més destacats

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats el Tour de França, l'Eurocopa sub-19 de futbol, Luis de Guindos a ‘Informe semanal’ i Dani Mateo a ‘La Sexta noche’.


Esports


TOUR DE FRANÇA

Ciclisme: Dole-Station des Rousses

12.00 TELEDEPORTE

Vuitena etapa de la ronda francesa, amb 187,5 quilòmetres, tres ports de muntanya i un final que pot donar força joc a la Station des Rousses.


TENNIS

Torneig de Wimbledon

12.30 MOVISTAR ESPORTS

Continua a la ciutat de Londres el mític torneig d’herba en el qual participen les millors raquetes del circuit ATP.


FUTBOL: EUROCOPA SUB-19

Portugal-Suècia

18.00 EUROSPORT 1

Partit corresponent a la fase de grups de l’Eurocopa sub-19, que se celebra a Geòrgia.


Programes


Informe semanal

El ministre Luis de Guindos

21.30 / TVE-1

Jenaro Castro analitza amb el ministre Luis de Guindos les últimes mesures adoptades pel Govern en matèria d’economia. A més, un reportatge sobre la seguretat dels ciclistes.


El documental

El segrest de Núria

21.55 / EL 33

'El segrest de Núria' explica tots els detalls de la desaparició de la marededéu de Núria de l’interior del seu santuari, l’estiu del 1967, quatre dies abans de la seva coronació.


La Sexta noche

21.30 / LA SEXTA

L’espai compta avui amb el còmic i periodista Dani Mateo, que analitzarà l’actualitat de la setmana des de la seva particular visió humorística. A més a més, l’economista Juan Ramón Rallo analitzarà els pros i els contres de l’imminent futur tributari, i s’entrevistarà Antonio Pampliega, un dels tres periodistes espanyols que van ser segrestats a Síria per Al-Qaida.


La noche temÁtica

23.50 / LA 2

Notícies relacionades

Els ritmes del son

Documental que analitza com durant milers d'anys els humans han viscut d'acord amb els ritmes de la naturalesa. Hi havia una harmonia amb el rellotge biològic, però la revolució industrial ho va canviar tot i va provocar que la gent no estigui en consonància amb el seu rellotge intern.

zentauroepp35507522 el intermedio dani mateo foto roberto garver170525164236

zentauroepp35507522 el intermedio dani mateo foto roberto garver170525164236 / EL INTERMEDIO DANI MATEO FOTO ROBERTO GARVERROBERTO GARVER