Pel·lícules a TV avui dissabte 8 de juliol del 2017

'Asalto en París', a Antena 3; 'Una pastelería en Tokio', a La 2; 'Los pingüinos de Madagascar', a Cuatro, i 'Los amantes pasajeros', a TVE-1, són els films més destacats de la nit

4
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats 'Asalto en París', a Antena 3; 'Una pastelería en Tokio', a La 2; 'Los pingüinos de Madagascar', a Cuatro, i 'Los amantes pasajeros', a TVE-1.

AsaltO EN París

22.10 / ANTENA 3 / Acció ★★

Director: James Watkins

Actors: Idris Elba, Richard Madden, Kelly Reilly, Charlotte Le Bon, Anatol Yusef, Jorge Leon Martinez, Gjevat Kelmendi

País: França, Regne Unit, Luxemburg, EUA (2015), 91 minuts

Recent coproducció que ficciona sobre accions de terrorisme islàmic i que no va arribar a veure’s a les sales de cine espanyoles. A més, la seva estrena europea es va endarrerir en diversos països al coincidir amb els atemptats de París del 2015. Compta amb la presència imponent d’Idris Elba i de Richard Madden (el Robb Stark de 'Joc de trons'), encapçalant el repartiment. Aquest últim interpreta un carterista que viu a París. La vigília del dia de la Bastilla, roba la bossa a una dona, que a dins hi porta un osset de peluix. Però dins de l’os hi ha una sorpresa afegida: una bomba. Quan el pispa es desfà de la bossa, aquesta fa explosió. Considerat un terrorista per la policia i per la CIA, que s’ha desplaçat a França per investigar l’atemptat, és atrapat per un agent secret que intenta saber què sap (o no) de la bossa que havia sostret. Aquest s’adona molt aviat que el lladre només és un incaut i decideix reclutar-lo perquè l’ajudi a resoldre el cas.


V de Vendetta

15.30 / LA SEXTA / Fantàstic ★★★★

Director: James McTeigue

Actors: Natalie Portman, Hugo Weaving, Stephen Rea, John Hurt, Stephen Fry, Rupert Graves

País: EUA (2006) 132 minuts

Adaptació al cine dels còmics d’Alan Moore i David Lloy. L’heroi de la funció és V, un emmascarat amb la careta de Guy Fawkes, que ataca els poderosos i mata funcionaris governamentals.


Madagascar 2

15.45 / CUATRO / Animació  ★★★

Directors: Eric Darnell, Tom McGrath

Guió: Eric Darnell, Tom McGrath, Etan Cohen

País: EUA (2008) 89 minuts

Segona aventura dels animals del zoo de Nova York. En aquesta ocasió, els pingüins reparen un vell avió estavellat i tota la colla vola fins a l’Àfrica, on es troben per primera vegada amb animals de la seva mateixa espècie.


El paDre de la nOvia

17.30 / CUATRO / Comèdia ★★

Direcció: Charles Shyer

Actors: Steve Martin, Diane Keaton, Kimberly Williams, Kieran Culkin, George Newbern, Martin Short, April Ortiz, Barbara Perry.

País: EUA (1991) 105 minuts

Innecessària i fluixa nova versió del film que Vincente Minnelli va rodar el 1950, amb Steve Martin en lloc de Spencer Tracy. Una noia vol casar-se amb un noi, que ella creu ideal, però el seu pare no veu amb bons ulls el seu futur gendre.


OperacióN: soldaDOs de jUguETE

17.55 / PARAMOUNT C. / Acció ★★

Director: Daniel Petrie Jr.

Actors: Sean Astin, Wil Wheaton, Keith Coogan, Andrew Divoff, R. Lee Ermey

País: EUA (1991) 112 minuts

El fill d’un narcotraficant extradit als EUA segresta uns estudiants per obligar les autoritats a deixar anar el detingut. 


Un déu salvatge

18.55 / TV-3 / Comèdia dramàtica ★★★★

Director: Roman Polanski

Actors: Kate Winslet, Christoph Waltz, Jodie Foster, John C. Reilly, Eliot Berger, Lexie Kendrick

País: França (2011) 79 minuts

Comèdia amb mala llet que adapta l’obra teatral de Yasmina Reza. Els pares de dos nens que s’han pegat a l’escola s’asseuen per parlar de l’assumpte.


Una pastELería en Tokio

22.00 / LA 2 / Drama ★★★

Director: Naomi Kawase

Actors: Masatoshi Nagase, Kirin Kiki, Miyoko Asada, Etsuko Ichihara, Miki Mizuno, Kyara Uchida

País: Japó (2015) 113 minuts

Encantador drama de la directora japonesa Naomi Kawase, que es va basar en una novel·la de Durian Sukegawa. Una dona gran amb problemes de salut té tan bona mà per elaborar la pasta d’uns dolços, que el solitari encarregat d’una parada de carrer la contracta. La relació entre tots dos centra el desenvolupament de la trama.


los pingüinos de Madagascar

22.00 / CUATRO / Animació ★★

Director: Simon J. Smith

País: EUA (2015) 92 minuts

Un fluixet 'spin off' de la saga. Aquí, els pingüins Capità, Kowalski, Rico i Recluta són l’elit dels espies i uneixen les seves forces en contra del malvat doctor Octavio Salitre.


los amantes pasajeros

22.05/  TVE-1 / Comèdia  ★★

Director: Pedro Almodóvar

Actors: Javier Cámara, Carlos Areces, Cecilia Roth, Lola Dueñas, Raúl Arévalo, Antonio de la Torre, Hugo Silva, Guillermo Toledo, Miguel Ángel Silvestre

País: Espanya (2013) 87 minuts

Després de 20 anys sense fer comèdia, Almodóvar va tornar al gènere, tot i que amb resultats inferiors a treballs anteriors. Es tracta d’una pel·lícula coral ambientada en un avió amb destinació Mèxic, en què viatgen uns passatgers tan estrafolaris com la seva tripulació. El film va comptar amb el retorn de Cecilia Roth i amb cameos d’Antonio Banderas i Penélope Cruz.


Causa justa

0.00 / MEGA / Intriga ★★★

Director: Arne Glimcher

Actors: Sean Connery, Laurence Fishburne, Ed Harris, Kate Capshaw, Blair Underwood, Ruby Dee, Kevin McCarthy.

País: EUA (1995) 102 minuts

Adaptació correcta d’una novel·la de John Katzenbach. La protagonitza Sean Connery, com un professor de Dret a qui demanen que es faci càrrec de la defensa d’un condemnat a mort.


Emperador

0.10 / TV-3 / Drama ★★★

Director: Peter Webber

Actors:  Matthew Fox, Tommy Lee Jones, Kaori Momoi, Eriko Hatsune, Aaron Jackson, Toshiyuki Nishida

País:  EUA (2012) 98 minuts

Matthew Fox, el protagonista de la sèrie 'Perdidos', interpreta un general dels EUA enviat al Japó a l'acabar la segona guerra mundial, amb la tasca de detenir criminals de guerra. Però, a més, juntament amb el general MacArthur (Tommy Lee Jones), hauran de decidir el destí de l'emperador japonès Hirohito.


ApareCIDOs

1.30 / LA 2 / Terror  ★★

Director: Paco Cabezas

Actors: Javier Pereira, Ruth Díaz, Leonora Balcarce, Pablo Cederrón, Héctor Bidonde, Luciano Cáceres

Notícies relacionades

País: Espanya (2007) 107 minuts

Primer llarg en solitari del sevillà Paco Cabezas ('Penny Dreadful', 'Into the Badlands'), en què barreja intriga, terror i drama social, amb el tema dels desapareguts a l'Argentina de fons. Dos germans viatgen a Buenos Aires, on el seu pare està en coma a l'hospital, i descobreixen un comprometedor diari.

idris-elba-richard-madden-in-bastille-day

idris-elba-richard-madden-in-bastille-day / Laurie Sparham