Pel·lícules a TV avui dilluns 5 de juny del 2017

'Nightcrawler' i 'Detrás de las paredes' són els films més destacats

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a títols més destacats: 'Nightcrawler', a La Sexta, i 'Detrás de las paredes', a TVE-1.

nightcrawler

22.30 / LA SEXTA / Intriga  ★★★★

Director: Dan Gilroy

Actors: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Riz Ahmed, Bill Paxton, Kevin Rahm, Ann Cusack, Eric Lange, Anne McDaniels, Kathleen York

País: EUA (2014) 113 minuts

En la llengua anglesa que parlen als Estats Units, 'nightcrawler' és un dels noms que es fan servir per denominar els cucs. I Lou Bloom, el protagonista de la pel·lícula, encaixa en aquest perfil: és viscós, esmunyedís, nocturn, i es nodreix de podridura. En el paper, Jake Gyllenhaal fa molta basarda. Interpreta un home que, inspirat després de ser testimoni d’un accident de trànsit, decideix dedicar-se professionalment a gravar imatges de crims per vendre-les als telediaris, que estan disposats a emetre com més carnassa millor per aconseguir més audiència. No triga gaire a aprendre que, com més atroços són els seus vídeos, més se’ls mira la gent.


aeon flux

20.21 / PARAMOUNT / Terror   ★★★

Director: Karyn Kusama

Actors: Charlize Theron, Frances McDormand, Marton Csokas, Jonny Lee Miller, Sophie Okonedo

País: EUA (2005) 95 minuts

Film d’acció basat en una sèrie animada de la cadena MTV, amb un repartiment molt per sobre dels resultats. L’acció transcorre al segle XXV. Un terrible virus ha arrasat el món. Només ha sobreviscut una ciutat hipercontrolada. Charlize Theron és una assassina de reflexos felins que intenta protegir la comunitat.


Smila, misteriO en la nIEVE

22.00 / PARAMOUNT / Comèdia  ★★★

Director: Bille August

Actors: Julia Ormond, Gabriel Byrne, Richard Harris,  Vanessa Redgrave, Robert Loggia, Jim Broadbent

País: Dinamarca (1997) 122 minuts

El suec Bille August, amb un Oscar per 'Pelle, el conquistador', va aprofitar el premi per firmar superproduccions europees amb què competir amb Hollywood. Va començar amb 'La casa de los espíritus' i va seguir en la mateixa línia amb aquest film d’intriga basat en una novel·la de Peter Hoeg. 


dETRÁS DE las pareDEs

22.45 / TVE-1 / Intriga  ★★

Director:  Jim Sheridan

Actors: Daniel Craig, Rachel Weisz, Naomi Watts, Elias Koteas

País: EUA (2011) 91 minuts

'Detrás de las paredes' no sap si vol ser una història de fantasmes, un estudi sobre la bogeria, un melodrama o una intriga criminal, i el resultat és tan enrevessat com soporífer. Daniel Craig i Rachel Weisz almenys van obtenir d’aquesta pel·lícula un idil·li que va acabar en casament, i aquesta potser és una bona raó per esmentar-la en el seu currículum.


TOC TOC

0.15 / TVE-1 / Intriga  ★★

Director: Eli Roth

Actors: Keanu Reeves, Ana de Armas, Lorenza Izzo, Aaron Burns, Ignacia Allamand, Colleen Camp

Notícies relacionades

Països: EUA / Xile (2015) 95 minuts

Adaptació de 'Las sádicas' (Peter S. Traynor, 1977). Dues noies joves es presenten a casa d’un home casat, disposades a seduir-lo i complicar-li una vida perfecta. Eli Roth (Hostel) posa Keanu Reeves com a ostatge de les 'femmes fatales', i el que es veu és una acumulació de situacions menys divertides del que es podia esperar.


zentauroepp28492830 icult  pel cula nightcrawler170602174041

zentauroepp28492830 icult pel cula nightcrawler170602174041