TELE DE PAGAMENT

'Fear the walking dead' torna amb una Madison "més despietada"

AMC estrena la tercera temporada de la sèrie ambientada en una apocalipsi zombi

Vídeo promocional de la tercera temporada de la sèrie de la cadena AMC ’Fear the walking dead’.  / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La incògnita de si Daniel Salazar (Rubén Blades) segueix viu i la visió d’un possible camp de refugiats per part de Nick (Frank Dillane) van deixar amb l’ai al cor els seguidors de 'Fear the walking dead' al final de la segona temporada. Avui (22.10 hores), els fans de la sèrie de l’ACM nord-americà tenen l’oportunitat de començar a entreveure una mica de llum amb els episodis de la tercera temporada, que una mica abans (3.30 hores) ja estaran disponibles en emissió simultània als Estats Units.

El pòster de les noves entregues –en què es veu Nick amb la cara ensangonada i formant un crani– ja dona una idea del caràcter de la història. «Tem el que seràs», deia el cartell de la sèrie, plantejada com a preqüela de 'The walking dead' i que explora l’univers zombi a través de dues famílies desestructurades, els Clark i els Salazar. La matriarca de la primera, Madison (Kim Dickens), torna a acaparar part del protagonisme.   

En la producció (amb un total de 16 episodis, dividits en dues parts), de la qual ja s’ha anunciat una quarta temporada, aquesta 'mare coratge', que torna a estar unida a Travis  (Cliff Curtis), deixa enrere la seva actitud compassiva i intenta no repetir els errors del passat. «Madison es torna encara més despietada i bastant més fosca, cosa que és necessari per a ella –explica l’actriu–. Crec que el seu objectiu és un tipus de reconstrucció de la civilització per a la seva família». I és que ara els clans es reuniran a la violenta frontera dels Estats Units i Mèxic, on intentaran aixecar la societat i el seu propi grup.

NICK, ARA LÍDER

Notícies relacionades

Alicia (Alycia Debnam-Carey) està completament devastada per l’assassinat d’Andrés (Raul Casso). I Nick (Frank Dillane), que està a pocs quilòmetres de la seva mare, fa la seva primera acció com a líder, cosa que origina que ell i Luciana (Danay García) pateixin una emboscada per un grup militar nord-americà. La parella finalment acaba escapant de la mort, però Luciana rep un tret i Nick deixa de sentir-se invencible.

La temporada compta amb els fitxatges de Dayton Callie ('Hijos de la anarquía)', a qui ja es va poder veure breument en l’anterior entrega; Daniel Sharman ('The Originals', 'Teen wolf)' i Sam Underwood ('The following'), que interpreten els membres de la família Otto, fundadors d’una organització experta en tècniques de supervivència davant la caiguda de la democràcia, però no davant l’apocalipsi zombi. També se suma a l’elenc Lisandra Tena ('Chicago P. D'.), que dona vida a Lola Guerrero.