Pel·lícules a TV avui divendres 19 de maig del 2017

'Ocho apellidos catalanes', a Tele 5 i Cuatro; 'Hola, ¿estás sola?', a La 2; 'Focus', a TV-3; '¡Por fin solos!', a TVE-1, i 'Spanish movie', a Cuatro, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats 'Ocho apellidos catalanes', a Tele 5 i Cuatro; 'Hola, ¿estás sola?', a La 2; 'Focus', a TV-3; '¡Por fin solos!', a TVE-1, i 'Spanish movie', a Cuatro.

ocho  apellidos catalanes

22.30 / TELE 5 i CUATRO / Comèdia  ★★

Director: Emilio Martínez-Lázaro

Actors: Dani Rovira, Clara Lago, Karra Elejalde, Carmen Machi, Berto Romero, Belén Cuesta, Rosa María Sardà, Alfonso Sánchez

País: Espanya (2015) 99 minuts

Després de l’emissió, la setmana passada, d’'Ocho apellidos vascos', Mediaset fa l’emissió conjunta a Tele 5 i Cuatro d’'Ocho apellidos catalanes', seqüela de l’anterior, una comèdia amb similars acudits i elements argumentals, però molt més fluixa que l’anterior. En aquesta ocasió, la trama canvia els contrastos autonòmics i contraposa arquetips andalusos amb catalans. Aquí, la història parteix de la suposada ruptura prèvia de la parella protagonista: el sevillà Rafa i la basca Amaia. Resulta que després de deixar Rafa, Amaia s’ha enamorat d’un 'hipster' català. La notícia del seu pròxim casament no agrada gens a Koldo, el pare de la noia.


Hola, ¿estÁs sola?

22.15 / LA 2 / Comèdia ★★★

Director: Icíar Bollaín

Actors: Silke, Candela Peña, Arcadi Levin, Álex Angulo, Elena Irureta, Daniel Guzmán, Antonio de la Torre

País: Espanya (1995) 90 minuts

Silke i Candela Peña són dues noies de Valladolid que se’n van de casa i viatgen juntes cap a Màlaga. Una ho fa al barallar-se amb el seu pare, i l’altra, al no poder pagar el lloguer del seu pis. La relació entre totes dues, amb la mare de la primera i amb un rus que no parla espanyol, marca el desenvolupament d’una comèdia tan simpàtica com fresca.


Focus

22.30 / TV-3 / Comèdia ★★

Director: Glenn Ficarra, John Requa

Actors: Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro, Stephanie Honore, BD Wong, Adrian Martinez, Robert Taylor, Kate Adair.

País: EUA (2015) 104 minuts

Comèdia romàntica d’estafadors, al servei de, per a i per Will Smith, servida pels directors de 'Crazy, stupid, love'. Robbie és una aspirant a estafadora que li demana a Smith que li ensenyi els trucs de l’ofici. Quan inicien una relació amorosa i ella demana concretar-la, ell trenca la relació. Però anys més tard, es retroben, és clar.


¡POr fiN solOs!

23.30 /  TVE-1 / Comèdia  ★★

Director: Lawrence Kasdan

Actors: Diane Keaton, Kevin Kline, Elisabeth Moss, Dianne Wiest, Richard Jenkins

País: EUA (2012) 103 minuts

Una pel·lícula amb mascotes incloses que, tot i el renom del seu director, Lawrence Kasdan, i dels seus carismàtics protagonistes, Diane Keaton i Kevin Kline, no passa de fluixeta comèdia d’embolics. Tots dos són una parella madura els fills de la qual ja han abandonat el niu. La dona decideix comprar un gos i el marit el perd durant una passejada. I és clar, s’arma.


Spanish movie

0.30 / CUATRO / Comèdia ★★★

Director: Javier Ruiz Caldera

Actors: Alexandra Jiménez, Sílvia Abril, Carlos Areces, Laia Alda, Óscar Lara, Michelle Jenner, Joaquín Reyes, Leticia Dolera.

Notícies relacionades

País: Espanya (2009) 89 minuts

Javier Ruiz Caldera ('Anacleto') va debutar amb aquesta divertida paròdia de conegudes pel·lícules espanyoles, en què destaquen els 'cameos' de Michelle Jenner, Joaquín Reyes, Leticia Dolera, Julián López, Ernesto Sevilla, Álex de la Iglesia, Belén Rueda, Berto Romero, Andreu Buenafuente, Chiquito de la Calzada i fins i tot el popular Leslie Nielsen.

ocho apellidos catalanes

ocho apellidos catalanes