FESTIVAL MUSICAL

Un cul a Eurovisió

Un fan es va colar durant una de les actuacions i es va abaixar els pantalons davant les càmeres

culo

culo

1
Es llegeix en minuts

Un èmul de l'inefable Jimmy Jump ha aconseguit donar la nota en el Festival d'Eurovisió que s'ha celebrat aquest dissabte, 13 de maig, a Kíev, Kíeva l'aconseguir colar-se fins a l'escenari, plantar-se davant de la cantant Jamala durant la seva actuació i abaixar-se els pantalons davant les càmeres de televisió, que no van poder impedir que es transmetés un primer pla del cul del desconegut personatge.

El suposat 'eurofan', que lluïa una bandera d'Austràlia, va ser ràpidament  retirat pels serveis de seguretat del certamen, i la cantant convidada que estava actuant, Jamala (guanyadora del festival de l'any passat)festival de l'any passat, va seguir la seva interpretació com si res hagués passat.

Notícies relacionades

Encara que a penes van ser uns segons, i els presentadors de la gala no van fer cap comentari, la imatge no va passar desapercebuda davant una audiència potencial  del xou -més de 200 milions de persones en 41 països de tot el món-, i per això ràpidament va ser el comentari de les xarxes socials. I a Espanya, fins i tot ha fet oblidar el mediàtic gall que se li ha escapat al representant de TVE, Manel Navarro,mediàtic gallManel Navarro en plena actuació.

No és la primera vegada que Eurovisió pateix una d'aquestes intervencions no desitjades. En l'edició del festival del 2010 va ser el desgraciadament conegut Jimmy Jump que va rebentar l'actuació de l'españolva rebentar l'actuació Daniel Digesamb la cançó 'Algo pequeñito'. En aquella ocasió, l'organització del certamen li va permetre actuar per segona vegada.