Pel·lícules a TV avui dilluns 8 de maig del 2017

'Los próximos tres días', a Cuatro; 'Amador', a La 2; 'La fría luz del día', a FDF, i 'Resident Evil 3: extinction', a La Sexta, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts
TXERRA CIRBIÁN / BARCELONA

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats 'Los próximos tres días', a Cuatro; 'Amador', a La 2; 'La fría luz del día', a FDF, i 'Resident Evil 3: extinction', a La Sexta.

lOs prÓximOs tres dÍAs

22.30 / CUATRO / Intriga ★★★

Director: Paul Haggis

Actors: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Liam Neeson, Olivia Wilde, Jonathan Tucker, Brian Dennehy

País: EUA (2010) 122 minuts

Paul Haggis, guionista de 'Million Dollar Baby', va debutar ja fa 10 anys com a realitzador amb 'Crash' i es va emportar un parell d’Oscars com a premi. Per a 'Los próximos tres días' va adaptar 'Cruzando el límite (Pour elle)', 'opera prima' del francès Fred Cavayé, de la qual Haggis va voler rodar una nova versió per al públic dels Estats Units. La trama és pràcticament la mateixa: una dona, feliçment casada i mare d’un nen petit, és detinguda i condemnada a presó. El seu marit, que està absolutament convençut de la seva innocència, farà el possible i l’impossible per treure-la de la presó. Russell Crowe i Elizabeth Banks van substituir l’actor francès Vincent Lindon i l’actriu alemanya Diane Kruger, que havien protagonitzat la pel·lícula original.


Cyrano de Bergerac

17.12 / PARAMOUNT C. / Drama  ★★★★

Director: Jean-Paul Rappeneau

Actors: Gérard Depardieu, Vincent Pérez, Anne Brochet, Jacques Weber

País: França (1990) 137 minuts

Magnífica i sensible adaptació del text d’Edmond Rostand, enriquida amb la potència descomunal del millor Depardieu. Aquest és Cyrano, l’intel·ligent escriptor i espadatxí, turmentat pel seu nassot i enamorat de Roxane. Com que la noia està enamorada d’un guaperes sense enginy, Cyrano decideix ajudar el jove amb la seva poesia.


Amador

21.55 / LA 2 / Drama ★★★

Director: Francisco Regueiro

Actors: Maurice Ronet, Amparo Soler Leal, Elsa Zabala, Margarita Lozano, María Luisa Ponte, Yelena Samarina

País: Espanya (1964) 105 minuts

Un any després de debutar amb 'El buen amor' (1963), Regueiro va rodar aquest segon llargmetratge, un drama negríssim d’aquest director maleït, responsable de 'Padre nuestro', 'Diario de invierno' i 'Madregilda'. Segueix els passos d’un assassí en sèrie, un maníac reprimit, fruit de la repressió religiosa i sexual de l’època, que mata les dones amb qui es relaciona.


La frÍa luZ del dÍa

22.10 / FDF /  Acció ★★

Director: Mabrouk El Mechri

Actors: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver, Joseph Mawle, Caroline Goodall, Verónica Echegui

País: EUA (2012) 93 minuts

Pel·lícula d’acció, amb Henry ('Superman') Cavill al capdavant i els veterans Bruce Willis i Sigourney Weaver de secundaris. Durant les seves vacances, el jove visita la seva família a Espanya, on viu el seu misteriós pare (Willis). Quan uns falsos policies segresten el seu germà i la seva nòvia, a la recerca d’un maletí del seu pare, sorgeixen secrets del seu passat.


Resident Evil 3: extinction

22.30 / LA SEXTA / Terror ★★

Director: Russell Mulcahy

Actors: Milla Jovovich, Oded Fehr, Ali Larter, Iain Glen, Mike Epps, Spencer Locke, Ashanti, Gary Hudson

Notícies relacionades

País: Regne Unit (2007) 95 minuts

Tercera entrega de la saga basada en el videojoc homònim, amb Russell Mulcahy ('Els immortals') com a director i Paul W.S. Anderson com a guionista. La bonica Milla Jovovich segueix fugint de la corporació Umbrella i s’uneix a un grup de supervivents per travessar el desert de Nevada amb l’esperança d’arribar a Alaska.

los proximos tres dias

los proximos tres dias