Sèries a la tele avui, dilluns, 27 de març del 2017

'Sé quién eres', a Tele 5; 'El crac', a TV-3, i 'Allí abajo', a Antena 3, són les ficcions més destacades de la nit

Pere Arquillué debuta a la sèrie de Pau Freixas, com un inspector de policia que s'incorpora a la investigació del cas

1
Es llegeix en minuts

La programació de sèries avui a la tele té com a ficcions més destacades  'Sé quién eres', a Tele 5; 'El crac', a TV-3, i 'Allí abajo', a Antena 3.

Sé quiÉN eREs

Alicia, apunyalada, i Heredia, a la presó

22.40 / TELE 5

Alicia Castro ha sigut apunyalada i Elías era al lloc dels fets. L’inspector Barros (Pere Arquillué) serà l’encarregat d’agafar les regnes del cas, el primer sospitós del qual és Santi Mur, gràcies a la declaració d’Elías. El jove estudiant demanarà que Eva sigui la seva advocada.


La Riera

La Lídia i la Menchu torturen l'Ània

15.50 / TV-3

La Lídia i la Menchu amenacen el Lluís amb continuar torturant l'Ània si no col·labora amb elles. Ell, més vulnerable que mai, hi accedeix i es presenta a casa de la seva mare per demanar-li perdó. A l'hospital, en Robert i la Patrícia es mostren molt afectats quan reben la notícia que l'Úrsula pateix mort cerebral. El metge ha deixat ben clar que s'ha de plantejar la possibilitat de desconnectar la respiració assistida. Pare i filla s'enfronten de manera diferent de la situació.


El crac

Cap dels actors es parla

22.35 / TV-3

Després de tot el que va passar el dia de l’estrena a Barcelona, hi ha molt mal rotllo entre els components de la companyia. Cap d’ells es parla. Per si amb això no n’hi hagués prou, la Sandra rep una notícia inesperada i el Joel ha d’a­frontar una situació absolutament delirant, provocada per la seva dona, la Carla.


AllÍ ABAJO

Carmen s'apunta a classes d'eusquera

Notícies relacionades

22.40 / ANTENA 3

Tots segueixen descol·locats per l’herència de Don Benjumea, inclosa Maritxu, que no dona l’abast entre assimilar ser la nova propietària de la clínica i una esquerda apareguda a la Kaia, que amenaça amb tancar. Carmen decideix aprendre eusquera, sense saber que José Mari va a la mateixa acadèmia.

Pau Freixas, el creador de ’Sé quién eres’, explica el punt d’inflexió de la sèrie. / El Periodico