Esports i programes a la tele avui, dilluns, 27 de març del 2017º

'Crackòvia', El hormiguero' i l'Itàlia-Espanya-sub 21 són els espais destacats

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats: 'Crackòvia' i 'El hormiguero'.


ESPORTS


Itàlia-Espanya Futbol sub-21

1.00 DMAX

L’Olímpic de Roma acull el partit amistós de seleccions, preparatori per al Campionat d’Europa sub-21 de l’estiu que ve a Polònia. José Manuel Díaz narrarà l’enfrontament acompanyat en els comentaris tècnics de Rubén Fernández i Iván Castelló.


PROGRAMES


imprescindibles

Tribut a Buero Vallejo

20.55 LA 2

Amb motiu del centenari del naixement d’Antonio Buero Vallejo, l’espai emet el documental 'El capitán centellas', que realitza una semblança biogràfica del dramaturg.


el hormiguero

Jose Coronado visita Pablo Motos

21.40 ANTENA 3

L’actor parlarà dels seus últims projectes: l’obra de teatre Ushuaia  i l’estrena de la pel·lícula d’animació 'El bebé jefazo', on presta la seva veu a un dels personatges protagonistes.


crackòvia

Alcácer acomiada els jugadors de la selecció

21.55 TV-3

En el programa d’aquesta nit, Paco Alcácer (Carles Roig) acomiada els blaugranes, que jugaran amb la selecció espanyola, i els dona ànims. A més, el xou viatja amb Leo Messi (Jordi Rios) a l’Argentina per saber com és el seu dia a dia patint les crítiques de la premsa local.


el gran retO musical

Últim dia de concurs

Notícies relacionades

22.40 TVE-1

David de María, Roberto Leal, María Esteve, Víctor Clavijo, Estefanía Luyk, Arantxa de Benito, Natalia Millán i Álex O’Dogherty s’enfronten en l’últim programa de la temporada.


crackovia

crackovia