05 d’abr 2020

Anar al contingut

diferències matrimonials

La 'peineta' de Cristina Pedroche a David Muñoz

"Vull ser pare ja, però la meva dona no vol. Li he de pregar perquè en tinguem", va comentar el cuiner a 'El xef'

La 'peineta' de Cristina Pedroche a David Muñoz

Encara que al pertànyer a grups audiovisuals diferents Cristina Pedroche no ha aparegut mai al programa del seu marit, David (o com ell prefereix, Dabiz) Muñoz), ahir 'El xef' de Cuatro va comptar amb la participació de la presentadora de 'Pekín express' i col·laboradora de 'Zapeando', que va sortir sense mostar la cara.

El que es va veure de Pedroche al programa va ser, sobretot, el seu braç per fer-li una 'peineta' al seu marit quan parlava de la seva futura descendència.

Mentre el xef menjava a Singapur amb un amic, li confessava els seus plans de futur. "Obrirem restaurant a Londres, a Nova York i després tindrem fills", li va comentar. "Vull ser pare ja, però Cristina [Pedroche] no vol. Li he de pregar que en tinguem. És la veritat", afegia el cap de cuina de Diverxo Streetxo.

Així que va pronunciar aquestes paraules, apareixia en pantalla una mà, suposadament de Cristina Pedroche, fent-li la 'peineta' i, després, negant les seves afirmacions.

EL "TASTADOR ESPECIAL"

En un altre moment d''El xef' d'ahir, el programa també se les va enginyar per mostrar, sense acabar-la de mostrar, Pedroche. Va ser quan David Muñoz feia tastar un dels seus plats al seu "tastador especial". "Tenim un tastador especial secret i ens dona el vistiplau als plats. No ensenyarem mai al programa el nostre tastador especial, però jo l'hi faig tastar ara", va comentar.

Llavors es va veure com Cristina Pedroche, d'esquena, tastava un dels plats i triava una de les opcions que li havien proporcionat.

Al llarg del programa d'ahir, David Muñoz també va tenir emotives paraules per la seva dona. “L'única persona que ha aconseguit que en ocasions aconsegueixi relaxar-me i aguantar la pressió física i mental que té la meva vida ha sigut Cristina, fa dos anys no hauria arribat mai on sóc sense ella”, va confessar.