SÈRIE DE CULTE

Caçadors de zombis a Madrid

El protagonista de 'The walking dead', Andrew Lincoln, confessa que és un supervivent com el seu personatge

El popular actor elogia el treball de Jeffrey Dean Morgan com a Negan, l'implacable líder de Los Salvadores

zentauroepp37752930 teletodo television fotos para la informaci n de la serie  t170321100239

zentauroepp37752930 teletodo television fotos para la informaci n de la serie t170321100239 / Rafael Navarro

2
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

Fox España emet demà dilluns (22.20 hores) l’últim capítol de la setena temporada de The walking dead, entrega que ha estat marcada per la sorprenent aparició de Jeffrey Dean Morgan en el paper de Negan, el malèfic líder de Los Salvadores. Però abans que es tanqui aquesta entrega

–que no serà l’última–, un selecte grup d’aquests caçadors de caminants es va passejar triomfalment per Madrid. Inclòs l’actor principal, Andrew Lincoln (Rick Grimes), que va deixar clara l’empatia amb el seu personatge. «Jo soc un supervivent com Rick i una persona pràctica com ell», va confessar en la seva visita promocional a Espanya, al costat de Dean Morgan, Norman Reedus (Daryl Nixon) i Greg Nicotero, productor executiu de la ficció de terror.

Lincoln va ser el més entusiasta a l’hora de llançar elogis a l’actor que està darrere de Negan. «L’entrada de Jeff va ser impressionant perquè aquesta sèrie és com un tren a tota velocitat al qual t’has d’agafar amb totes les teves forces per no perdre’l», va confessar l’artista que encarna l’agent Grimes abans de postrar-se als seus peus: «Ho va fer tan bé que ens va deixar a tots sorpresos, i  crec que es mereix aquesta gran popularitat entre els fans de The walking dead».

 Al seu costat, Morgan encara semblava marejat per l’experiència d’haver d’agafar en marxa aquest tren. «Ha sigut com pujar a una muntanya russa: molt dur, però molt divertit», va reconèixer. Encara no es pot creure que en tan sols una temporada s’hagi convertit en una de les figures icòniques de la sèrie: «No esperava tant d’èxit ni que Negan fos un personatge tan apreciat, sobretot pels inicis que va tenir».

 La reacció dels fans en la seva primera gira europea de promoció el té sorprès i «atònit». «La meva primera preocupació a l’entrar en el repartiment era no fer res malament», va confessar ruboritzat l’actor nascut a Seattle fa 50 anys, per a qui el moment més destacat d’aquesta setena temporada és «la mort de dos personatges molt estimats (Glenn i Abraham), que va suposar un cop dur, juntament amb l’aparició d’aquest personatge que intenta controlar-los a tots». 

Violència excessiva

Notícies relacionades

La multitudinària rebuda que els van dispensar a Madrid els devots de la saga es va convertir en un altre dels focus d’atenció de la trobada amb els periodistes. «Ens va deixar atònits, tot i que ja fa set anys que estem rebent molt carinyo i també donant-ne», va assegurar Norman Reedus abans que Greg Nicotero fes broma amb l’esdeveniment: «On hi havia el teatre ara hi ha un cràter enorme per l’impacte».

El creador dels efectes especials de la sèrie es va posar seriós quan li van preguntar per les crítiques sobre el primer capítol d’aquesta setena entrega per la seva excessiva violència. «Sempre n’hi ha hagut perquè es tracta de reflectir la brutalitat del món real en què viuen, i jo volia que fos real, terrorífic i impactant com en el còmic.