victòria del friquisme

¿Forocoches és l'artífex del triomf d'Antonio el Tekila a 'Got talent'?

La comunitat d'aquest popular fòrum s'atribueix la victòria de l'inclassificable ballarí rockabilly

tek

tek

1
Es llegeix en minuts

"¿Què fem amb aquest programa ('Got talent')?". Aquesta pregunta els hi feia un usuari de Forocoches als seus 'shurmanos' (enteneu 'companys') aquest dimarts a la nit. "És clar 'shur', el Tekila", li responia un altre al popular fòrum. De fet, la resposta era unànime, no hi havia dubte que entre els candidats a guanyar 'Got talent 2' el favorit d'aquesta comunitat era aquest ballarí de rockabilly. I així, tan simple, els vots en massa de Forocoches van portar el talent d'Antonio el Tekila a una altra victòria del friquisme a la televisió, segons reivindiquen ells mateixos. Des d'ahir a la nit els usuaris de Forocoches celebren i reclamen el seu paper protagonista a les xarxes socials sobre la victòria d'Antonio el Tekila. Fer notar el seu poder de mobilització i anar en contra de l'opinió de Risto Mejide, jurat del programa -format també per Jorge Javier Vázquez, Eva Hache i Edurne-, són els motius del fòrum per fer el que s'anomena troleig (enteneu 'boicot amb mala llet'). 

Notícies relacionades

De fet, Mejide es va indignar amb els seus companys per haver portat Antonio el Tekila a la final, on el guanyador es decidia amb votació popular. El publicista va animar irònicament el públic a votar l'inclassificable ballarí perquè "li prengui el lloc al just guanyador" i va marxar del plató per no veure la decisió final. "Tenim el país que ens mereixem", va escriure Mejide a Twitter a l'acabar el programa. El publicista ha denunciat aquest matí diverses negligències en la votació: "Un usuari votant més de 30.000 vegades, vots massius des d'un PC... 'Got talent', demano que s'impugni el resultat".

Antonio s'emporta 25.000 euros i un cotxe. Qui no va guanyar ni es va emportar res va ser John Cobra, segurament el troleig més recordat de Forocoches, en la seva carrera per representar Espanya a Eurovisió. I és que Forocoches va aconseguir amb els seus vots portar el candidat a estar a un pas d'arribar al concurs musical europeu. El sistema de votació de llavors, en què, com ara, el paper de la votació popular té un pes relatiu, va evitar que John Cobra cantés el romàntic tema 'Carol' a Eurovisió. El que sí que va quedar van ser els minuts televisius més tensos del concurs musical. Enmig de les esbroncades del públic, Cobra, davant els infructífers intents de la presentadora Anne Igartiburu de calmar-lo, va dir un "visca Forocoches".